Fikret Ercan'ın eşinden Vuslat Doğan Sabancı'ya gönderme!

Hürriyet Gazetesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, gazetedeki görevine son verilen Fikret Ercan'ın ardından, İzzet Çapa'nın SuperHaber'de yayınladığı eleştiri üzerine, "duygusal" bir veda yazısı kaleme almıştı... Vuslat Doğan Sabancı'nın gecikmeli vedası üzerine, Ercan'ın eşi Nesrin Ercan sosyal medya hesabından ilginç bir göndermede bulundu...

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinin Yayın Direktörü Fikret Ercan'ın gazeteyle yollarının ayırmış, Hürriyet gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı da Ercan'ın ardından duygusal bir veda yazısı kaleme almıştı.

Ancak vedanın, günler sonra, yani SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın eleştiri yazısının hemen sonrasında gelmesi tepki topladı. Fikret Ercan'ın eşi Nesrin Ercan bu yazıyı sosyal medya hesabından paylaşıp 'Artık çok geç' göndermesinde bulundu.

Instagram hesabından Vuslat Doğan Sabancı'nın gönderisini paylaşan Nesrin Ercan, gönderiye şu notu düştü: "Eğer söylenmesi gerekenler varsa; zamanında dilden dökülmesi gerekir. Geçmişse ne akla ulaşır, ne de kalbe! Uçuşur kelimecikler havada; kimi bir dala takılır, kimi bir çatıda kalır. Yani 'IT'S TOO LATE NOW'dır."

DSDUr9IXUAAXhGh

İşte, Vuslat Doğan Sabancı'nın o yazısı:

"Ayrılıklar zordur ama Fikret Ercan gibi basında efsaneleşmiş bir isimle Hürriyet’in ayrılığı bambaşka bir veda. Dile kolay; yarım yüzyıla ulaşan, gece gündüz demeden süregelen, başarılarla dolu bir mesai sona eriyor.

Yıllarca Türkiye’ye ve dünyaya onun çizdiği birinci sayfadan baktık. “Gazete gülerek yapılır” derdi, öyle yaptı. Rütbelere inanmadı, prim vermedi, 50 yılda çok sayıda gazetecinin yetişmesini sağladı.

Yeni kuşakların hayal bile etmekte zorlanacağı yarım asırlık yolculuğu sürdürebilmesinde, bırakın yeniliklere ve değişime direnmeyi, hepsinin öncülüğünü yapmasının büyük payı var. Bu yıl 44’üncüsünü verdiğimiz Altın Kelebek ödüllerinin sürekli kendini yenileyerek bugünlere gelmesini sağlayan kişi de Fikret Ercan’dan başkası değil.

“Yel kayadan ne alır” derler. Sadece gazeteciliğe adanan bir hayata ve sadece gazetecilik yapılarak elde edilen bir başarıya sağdan soldan atılan birkaç iftirayı görünce aklıma bu atasözü geliyor.

Fikret Ercan bize veda ederken, onun Hürriyet için daima el üstünde tutulacak bir değer olduğunu herkese bir kez daha hatırlatmak isterim.

Vuslat Doğan Sabancı"

Fikret Ercan'ın eşinden Vuslat Doğan Sabancı'ya gönderme! ile ilgili etiketler vuslat doğan sabancı fikret ercan nesrin ercan gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.