Fikret Ali'nin yüzü göründü!

Oyuncu Hazal Kaya 2 aylık oğlu Fikret Ali'nin yüzünü korktuğu için göstermiyordu. Erkan Köstendil'in doğum gününe katılan Hazal Kaya dalgınlığa gelerek oğlunun yüzünü gösterdi.

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un doğum gününe akın eden ünlü isimler arasında 2 aylık bebeğiyle birlikte Hazal Kaya da vardı.

Toplu çekilen fotoğrafta da Hazal Kaya’nın yüzünü sakladığı oğlu Fikret Ali’nin kısmen de olsa yüzünün görünmesi şaşırttı.

Fikret Ali'nin yüzü göründü!


Cansu Tosun , “Şükür iyi ki varsınız. Hayata anlam kazandıran günlerden biri daha. İyi ki doğmuşuz iyi ki beraberiz." notuyla fotoğrafı paylaştı.


Hazal Kaya, Şubat 2019’da Ali Atay ile evlenmiş, 19 Kasım’da oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti.

Bebeği ile reklam filmlerinde oynaması için teklif üstüne teklif alan Hazal Kaya, oğlu ile kamera karşısına geçmeye hiç sıcak bakmıyor.

Fikret Ali'nin yüzü göründü! ile ilgili etiketler Cansu Tosun Hazal Kaya Erkan Kolçak Köstendil Ali Atay Doğum günü Parti fikret ali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.