FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi

FIFA'nın açıkladığı yılın 11'inde seçilen diziliş ve kadro tercihi büyük tepki çekti. Kadronun 3-3-4 dizilişiyle açıklanması ve 'Yılın Kalecisi' Mendy'nin kadroda olmaması dikkat çekti. Öte yandan Liverpool'un yıldızı Salah'ın yılın 11'inde yer almaması tepki çeken bir başka unsur oldu.

FIFA'nın yılın en iyisi ödülleri dün akşam sahiplerini bulurken, yılın 11'i de açıklandı. Ancak açıklanan kadro ve diziliş büyük tepki çekti. Yılın 11'inin alışılmışın dışında 3-3-4 formasyonunda açıklanması dikkat çekerken, kadroda bulunan ve bulunmayan bazı isimler dikkat çekti.

FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen Yılın 11'ine, şu oyuncular seçildi:

Kaleci: Gianluigi Donnarumma (Milan/Paris Saint-Germain)

Savunma: Ruben Dias (Manchester City), Leonardo Bonucci (Juventus), David Alaba (Bayern Münih/Real Madrid)

Orta saha: N'Golo Kante (Chelsea), Jorginho (Chelsea), Kevin De Bruyne (Manchester City)

Forvet: Cristiano Ronaldo (Juventus/Manchester United), Erling Haaland (Borussia Dortmund), Lionel Messi ( Barcelona/Paris Saint-Germain), Robert Lewandowski (Bayern Münih)

FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi

TEPKİ ÇEKEN SEÇİMLER

FIFA'nın açıkladığı yılın 11'inde tepki çeken ilk durum diziliş oldu. 3-3-4 dizilişinin seçilmesi akıllara "Ronaldo ve Messi'yi dahil etmek için mi yaptılar" sorusunu gündeme getirdi. Öte yandan 2021 yılının en iyi oyuncularından Liverpool'un yıldızı Salah'ın kadroda olmaması da büyük tepki çekti.

Öte yandan 'Yılın Kalecisi' ödülü alan Chelsea'nin oyuncusu Mendy'nin yerine yılın 11'inde PSG'li Donnarumma'nın yer alması da tartışmalara neden olan bir başka unsur oldu.

FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi - Resim : 2

FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi - Resim : 3

FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi - Resim : 4

FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi - Resim : 5

FIFA'nın büyük tuhaflığı tepki çekti: Yılın 11'inde garip diziliş ve kadro tercihi ile ilgili etiketler FIFA Lionel Messi yılın 11'i Ronaldo salah Mendy donnarumma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.