FIFA'dan Süper Lig ekibi Antalyaspor'a transfer yasağı!

İki oyuncusuyla FIFA'lık olan Süper Lig ekibine kötü haber geldi. FIFA dosyaları inceledikten sonra kararını verdi.

Transfer sezonunun açılmasına günler kala Antalyaspor’a kötü haber geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin geçen sezon kadrosunda bulunan bazı futbolcular, alacakları için FIFA’ya başvurdu. Başvuru sonucu Antalyaspor'un transfer tahtası kapatıldı. 

Antalyaspor’a transfer yasağını getiren isimlerse geçen sezon Başakşehir’den kiralanan Enzo Crivelli ile devre arasında Danimarka’nın Kopenhag takımına satılan Paul Mukairu. 

İki futbolcunun talebini inceleyen ve haklı bulan FIFA, Antalyaspor’un transfer tahtasını kapatırken, kulübe de durumu bildirdi.

FIFA'dan Süper Lig ekibi Antalyaspor'a transfer yasağı!

600 BİN EURO'DAN FAZLA ÖDENMESİ GEREKİYOR

Antalyaspor’a transfer yasağı getiren Crivelli ve Mukairu’ya yapılması gereken ödeme miktarı da belli oldu. Antalya ekibi, iki futbolcuya 600 bin Euro'dan fazla ödeme yapmasıyla transfer tahtası açılacak. Sadece Crivelli ve Mukairu değil başka bazı futbolcuların da alacakları için FIFA'ya başvurduğu belirtiliyor. Antalyaspor, geçtiğimiz sezonun son 2 ayında bu yana futbolcu maaşlarını düzenli ödeyememiş ve primlerde de aksama olmuştu. 

FIFA'dan Süper Lig ekibi Antalyaspor'a transfer yasağı! ile ilgili etiketler Antalyaspor FIFA
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.