FIFA'dan FLAŞ Rusya kararları! Milli Marşları artık çalınmayacak...

FIFA, Rusya'da maç oynanmayacağını, karşılaşmalarda Rusya bayrağı ve marşının kullanılmayacağını açıkladı. Futbolun patronu, kamuoyunun merakla beklediği 2022 Dünya Kupası kararını da verdi. Buna göre Rusya'yı Dünya Kupası elemelerinden ihraç edilmedi ancak "şimdilik" şerhi düşüldü. İlerleyen günlerde ihracın da gerçekleşmesi bekleniyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri saldırılarının 4. gününde FIFA'dan flaş kararlar geldi... Dünya futbolunun patronu bugün Rusya konusunu görüşmek için olağanüstü toplanmıştı.

Açıklanan kararlara göre Rusya 2022 Dünya Kupası elemelerinden ihraç kararı almadı ancak bunun bir seçenek olarak durduğu kamuoyuyla paylaşıldı.

RUSYA, 2022 DÜNYA KUPASI'NDA İHRAÇ EDİLDİ Mİ?

FIFA ayrıca, Rusya ismi ve milli marşına maçlarda izin vermeyecek. Rusya ikinci bir karara kadar maçlarını "RFU" kısaltmasını kullanarak oynayabilecek.

FIFA, Rusya ile 2022 Dünya Kupası yolunda play-off oynama ihtimali olan ülkelerden İsveç ve Polonya'nın endişelerinin de not edildiğini vurguladı.

Sonraki duyuruya kadar geçerli olacak yaptırımlara göre, Rusya topraklarında hiçbir uluslararası maç yapılmayacak. Rusya'nın ev sahibi olduğu maçlar da seyircisiz olarak tarafsız sahada oynanacak.

KAYNAK: SUPERHABER

FIFA'dan FLAŞ Rusya kararları! Milli Marşları artık çalınmayacak... ile ilgili etiketler Rusya FIFA Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.