FIFA bile Beşiktaş'ın Kadıköy'deki zaferine kayıtsız kalamadı

FIFA'dan Beşiktaş paylaşımı... Futbolun patronu, Siyah-Beyazlılar'ın Kadıköy'deki derbi zaferini hikayesiyle birlikte Twitter'dan paylaşarak Beşiktaş'ın zaferini 13.8 milyon takipçisine ulaştırdı.

Beşiktaş'ın derbide Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup ederek hem Kadıköy'deki 15 yıllık hasretine son vermesi hem de bu sezon oynadığı 3. "Büyük maç"tan da galip ayrılması, dünya çapında ses getirdi.

Öyle ki, futbolun patronu FIFA bile zafere kayıtsız kalamadı. FIFA'nın resmi Twitter hesabı, Beşiktaş'ın paylaştığı N'Skala gol videosunu alıntılayarak, "Kartal, İstanbul'un Asya tarafının takımını 2005'te 10 kişi kaldığı maçta 3-4 yendikten sonra bir daha galibiyet görememişti... Dün, 10 kişi aynı statta yine kazanana kadar. İşte size pazartesi motivasyonu!" ifadelerini kullandı.

FIFA bile Beşiktaş'ın Kadıköy'deki zaferine kayıtsız kalamadı

FIFA bile Beşiktaş'ın Kadıköy'deki zaferine kayıtsız kalamadı ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe FIFA
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.