FIFA 23, ilk defa PS, Xbox ve PC platformları arası oynanabilecek! Kadın takımlarına da yer verildi

Daha önceden online olarak sadece aynı oyun platformu üzerinde oynanılabilen FIFA serisi, 2023 yılında itibaren PlayStation, Xbox ve PC üzerinden platformlar arası oynanabilecek Öte yandan FIFA 23'te kadınlar ligi de yer alacak.

Xfire'da yapılan habere göre , FIFA 23 PlayStation, Xbox ve PC üzerinden ilk defa aynı anda oynanabilecek.Haberde ayrıca EA'nın Hipermotion Teknolojisinin büyük bir yükseltme aldığı ve “artık geliştirme ekibinin stadyum kameralarını kullanarak gerçek maçlarda gerçek futbolculardan animasyonlar yakalamasına ve Xsens takımlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırmasına izin verdiği iddia ediliyor.”

FIFA 23, ilk defa PS, Xbox ve PC platformları arası oynanabilecek! Kadın takımlarına da yer verildi

KADIN LİGLERİ DE OLACAK

FIFA Dünya Kupası'nda hem erkekler hem de kadınlar için ligler ve takımlar oluşturuldu. Ayrıca FIFA'nın kadınlar için yürürlükte olan lisans sözleşmelerinin genişletmeyi planladığı idda ediliyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında EA'nın yayınladığı bildiride, FIFA ile ilişkilerini kesebileceğini ama yine de lig, oyuncu ve stadyum lisanslarını koruyabileceğini açıkladı. Bu anlaşmaların ayrı ayrı düzenlendiğini belirtti. FIFA, karşılık olarak yeni video oyun şirketleriyle çalışmaya açık olduklarını söyledi.

 

FIFA 23, ilk defa PS, Xbox ve PC platformları arası oynanabilecek! Kadın takımlarına da yer verildi ile ilgili etiketler cross platform ps xbox fifa23 EA Play
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.