FIFA 22 tüm Rus kulüplerini ve oyuncularını paketlerinden çıkardı

Oyun dünyasından Rusya’ya yapılan yaptırımlar devam ediyor. Ukrayna işgalinden sonra Rusya’ya yaptırım bir de EA Sports’dan geldi. FIFA 22’de oyun içi gönderilen bir mesajda Rus kulüpleriyle ilgili tüm öğelerin Ultimate Team paketlerinden ve Ultimate Draft’tan kaldırıldığı söylendi.

Geçtiğimiz hafta EA Sports, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra, Rus takımlarını temel FIFA başlıklarından çıkaracağını doğruladı ve oyunlarının diğer alanlarında da benzer eylemler yapacağını açıkladı. 

“Ukrayna halkının yanındayız ve dünyanın dört bir yanındaki barış çağrısında bulunan seslere katılıyoruz.” 

FIFA 22 tüm Rus kulüplerini ve oyuncularını paketlerinden çıkardı

Gönderilen mesajda, "EA Sports, Ukrayna halkıyla dayanışma içinde ve futbol dünyasından gelen pek çok ses gibi, barış ve Ukrayna'nın işgaline son verilmesi çağrısında bulunuyor" ifadesi yer aldı. Mesajın devamında ”FIFA ve Uefa'daki ortaklarımız tarafından gerçekleştirilen gerçek dünya eylemleri doğrultusunda,  FIFA Ultimate Team (FUT) paketlerinde ve Ultimate Draft'ta, Rus kulüplerinin ve Rus milli takımın kaldırılmasını onayladı" dedi. 

FIFA 22 tüm Rus kulüplerini ve oyuncularını paketlerinden çıkardı - Resim : 2

Ayrıca EA Sports, Belarus’un Rusya’ya yardımlarından dolayı NHL 22’de Rus takımlarının yanı sıra Belarus takımlarının da çıkarılacağını açıkladı.  

FIFA 22 tüm Rus kulüplerini ve oyuncularını paketlerinden çıkardı ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş ea sports fifa22 oyun nhl22
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.