Fi'den flaş karar! Güzel oyuncuyla yollarını ayırdı

İnternette yayınlanan ve oldukça ilgi gören 'Fi' dizisinin yeni sezonu Çi'nin güzel oyuncusu Nur Fettahoğlu diziden ayrıldı.

İnternette yayınlanan ve ilgiyle takip edilen, başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisinin yeni sezonu 'Çi'de önemli bir ayrılık gerçekleşti.

Akilah Azra Kohen’in çok satan 'Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan ve internetin en çok ilgi gören dizilerinden olan 'Fi'nin yeni sezonu Çi’den ayrılık haberi geldi.

Dizide 'Can Manay’ın eski sevgilisini canlandıran güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, 5'inci bölümde senaryo gereği ölerek projeden ayrıldı.

Anne olduktan sonra iki sene ekrana ara veren 37 yaşındaki oyuncu, 'Çi’ye katılmak için geri dönmüştü.

Fi'den flaş karar! Güzel oyuncuyla yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Nur Fettahoğlu Serenay Sarıkaya Büşra Develi Berrak Tüzünataç çi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.