Fi dizisinin 10 ve 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Fi dizisi yeni bölüm tarihi

Fi dizisi 10 ve 11. bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi dizisinin takipçileri yeni bölüm tarihini merakla bekliyor. En son Fi 8 ve 9. bölüm izleyiciyle buluşmuştu. Dizinin meraklıları Fi dizisinin 10 ve 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? diye soruyor. Fi 10 ve 11. bölüm yayın tarihi belli oldu. İşte Fi dizisi ile ilgili en yeni gelişmeler...

Fi dizisinin takipçileri Fi dizisinin 10 ve 11. bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Dizi takipçileri için en önemli gündem Fi dizisi 10 ve 11. bölüm yayın tarihi. Fi dizisi 10,11. bölüm yayın tarihi belli oldu. Peki Fi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi dizisi 10 ve 11. bölüm izleyiciyle ne zaman buluşuyor? İşte Fi dizisi yeni bölümle ilgili tüm detaylar...

Fi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi dizisinin 10 ve 11. bölümünün ne zaman yayınlanacağı sevilen dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. Fi dizisinin yeni bölüm tarihi yayınlanan 10,11. bölüm fragmanlarıyla beraber belli oldu. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren internet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisinin yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. Özellikle Deniz'in Can Manay'a attığı yumruk sahneleri oldukça dikkat çekiyor. Peki, Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Fi dizisi 10 ve 11. bölüm fragmanı...

fi-dizisi-750x445-600x356


10 VE 11.NCİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Can Manay, Duru ve Deniz üçgeninde tansiyon gittikçe artıyor. Dizinin yeni bölümü 9 Haziran Cuma günü yayınlanacak

Fİ SON BÖLÜMLERİNDE NELER YAŞANDI?

Heyecan ve merak dozu artan dizinin son iki bölümünde heyecan verici gelişmeler yaşandı. 8. bölümde Can, Duru’ya olan aşkını itiraf ederken, Deniz, Duru’nun kendisi yerine Can’dan yardım istemesine bozuldu. Can ise fırsattan istifade, Duru’nun kafasının karıştırmaya devam etti. Duru ise kendini bir anda Can ile yakınlaştı. 9. bölümde Deniz ile ilişkisinin zarar görmesinden korkan Duru, Can’ı bıçakladı. Çekilen fotoğrafları ve haklarında çıkan haberler ile başı belaya bulaşan giren ikili, ayrıca Sadık Murat Kolhan ve Özge ikilisinin takibi ile uğraşmak zorunda kaldı. Öte yandan Bilge ise, Can Manay’a olan sadakati ve sağduyusu arasında kaldı.

fi-dizisinin-8-9-bolumleri-ne-zaman-yayinlanacak-e1494315386666

Fi dizisi ilk defa PuhuTv üzerinden 31 Mart tarihinde yayınlanmış ve ilk 3 bölümü rekor sayıda (10 milyon üstünde) izlenmeye ulaşmıştı. Dizinin oyuncuları, senaryosu ve alışılagelmişin dışında olması izlenme oranını etkileyen en önemli faktör olmuş ve yeni bölümleri merakla beklenmeye başlandı.

Fİ DİZİSİ KARAKTERLERİ

Psikolojik mesajlar veren filmde Serenay Sarıkaya, çok hırslı bir dansçı olan “Duru” karakterine, Ozan Güven, “Can Manay” adında karanlık bir geçmişi olan psikoloğa, uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Günsur ise Duru’nun dans hocası aynı zamanda sevgisi Deniz’i canlandırıyor.

Fİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Azra Sarızeybek Kohen‘in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi puhutv’de izleyici ile buluşuyor.

fi-dizisi-collage

AZRA KOHEN’İN Fİ KİTABI

Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. İçinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikayeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkılarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır. Fi güzelliğin lanetlendiği, zekanın yağmalandığı, iyinin kurban edildiği ve kasaba kurnazlığıyla yönetilen bu gezegende, içine doğduğumuz bu kutsal hayatı kutlamak için yazılmıştır. Kendi potansiyelini keşfetme cesareti gösterebilmiş gerçek kişilere, çatlama cesareti gösterebilmiş tohumlara adanmıştır. Bir kişiye duyulan aşktan daha acımasız bir şey var mıdır?

Fi dizisinin 10 ve 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Fi dizisi yeni bölüm tarihi ile ilgili etiketler fi dizisi fi dizisi yeni fragman fi dizisi 10 ve 11. bölüm fi dizisi yeni bölüm tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.