Fİ Çİ yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Geçen yıl 9 milyon izleyiciye ulaşan Fi dizisinin yeni sezonu Çi geçen perşembe yayınlanmıştı. Fi Çi 2. sezon 2. bölüm neden yok, ne zman puhutv'den yayınlanacak merak ediliyor. Yeni bölümde Can'ın kafasında dolanan tilkiler yine bir plan peşinde olacak. Haberimizden Fi Çi 2. sezon 2. bölüm fragmanını ve yeni sezona dair detayları öğrenebilirsiniz. Peki Fi Çi yeni sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dün akşam neden yayınlanmadı?

Dün akşam yayınlanması beklenen Fİ Çİ yayınlanmadı. Bunun üzerine dizinin izleyicisi Fi Çİ neden yayınlanmadı diye aramalara başladı. 90 dakikalık bölümü ile izleyici karşısına çıkan Fi 2. sezonu Çi ilk bölümü nefes kesti. İzleyiciler Fi Çi 2. yeni bölümü heyecan içinde bekliyorlar. Puhutv’den yapılan açıklamaya göre 2. bölüm bu akşam yani perşembe akşamı yayınlanmayacak. Açıklamayı duyan dizinin takipçileri neden yayınlanmayacağını ve Fi Çi 2. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Aynı zamanda fragmanı merak edenler haberimizden izleyebilirler. İşte Fi Çi yeni sezon 2. bölüm fragmanı ve tüm merak edilenler…

2. BÖLÜM FRAGMANI

Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı ve ilk sezonuyla milyonları ekrana kilitleyen Fi, yeni sezonu Çİ başladı. 9 milyon kişinin puhu TV üzerinden izlediği ve geçen yılın en çok konuşulan dizilerinden biri olan Fi Dizisi yeni sezonu geçen hafta başladı.

HERKES GERÇEK KENDİSİYLE TANIŞIYOR

En büyük hedefi olan Duru’ya kavuşan Can Manay, artık dünyanın en mutlu erkeği. Ardında Deniz’i bırakan Duru ise sonunda en önde olduğu bir hayata kavuşuyor. Ancak bu mutlu tabloda ilk bakışta göze çarpmayan karanlık renkler var.

Can ve Duru kavuşurken, Deniz, Bilge, Sadık Murat Kolhan ve Özge için yepyeni bir hayat başlayacaktır.. Fi yeni sezon Çi’den yayınlanan ve büyük ilgi gören fragmanlar, yeni sezona olan ilgiyi arttırdı. Yeni bir kanala geçen Can Manay, yeni bir ilişkiye başlayan Duru, yeni bir yola çıkan Deniz ve hayatlarında yeni bir perde açılacak olan Sadık Murat Kolhan, Bilge ve Özge’nin yeni hikayeleri bu akşam izleyicisiyle olacak.

Fİ Çİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Fi dizisinin 12. bölüm sezon finalinde;

Eti, yıllardır kendisine eziyet çektiren babasının ölümü ile rahatlarken, Özge de Sadık'ı yaralamasının üzerinden onun yanında beklemektedir.

Murat Yılmaz'ın hala kendisine aşık olduğunu öğrenen Bilge, onu reddettikten sonra ofise geçer ve öğrenir ki Can Manay, ofisi kapatma kararı almıştır ve kendisi de dahil olmak üzere herkes işsiz kalmıştır. Deniz, Can'ın yaptıkları yüzünden sanat merkezi projesinden vazgeçer ve bunu öğrenen öğrenciler, Duru'yu sorumlu tutarak ona karşı çıkarlar.

Sadık, Can'ın yeni kaldığı yere gider ve onu ofisini ve programını tekrar açması için zorlar. Bilge, Can Manay'ın son mektupunu televizyonda görür ve "yoruldum" demesini duyunca, onun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünür hemen; çünkü yıllar önce annesi yorgunum dedikten sonra intihar etmiştir.

Fİ 12. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FRAGMAN İZLE

Özge, yeni telefonunu alınca Furkan'ın en son gönderdiği mesajı sonunda görür ve Yıldız Kolhan'ın nasıl öldüğünü öğrenir. Duru'nun yıl sonu gösterisinde baş dansçı olmasına ekipteki herkes karşı çıkar ama Duru herkesten özür dilerse onu affedeceklerini söylerler.

Duru da özür dilemeyi reddedince Deniz, Ceren'i baş dansçı yapar ve Duru duygusal bir çöküş yaşar. Özge, bütün öğrendiklerini videoya çeker ve internette paylaşır.

Duru ise gösteriye çıkamayınca eve gider ve sonunda Can Manay'ın kapısını çalar. Can Manay onu "nihayet" diye karşıladıktan sonra, İkili geceyi birlikte geçirir.

Fİ OYUNCU KADROSU

Ana Kadro

Can Manay (Ozan Güven)
Duru Durulay (Serenay Sarıkaya)
Deniz (Mehmet Günsür)
Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)
Bilge Görgün (Büşra Develi)
Eti (Tülay Günal)
Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

Yinelenen Karakterler

Ali (Emir Benderlioğlu)
Kaya (Hakan Atalay)
Göksel (Armağan Oğuz)
Zeynep (Müjgan Ferhan Şensoy)
Ada (Hivda Zizan Alp)
Ceren (Merve Çağıran)
Doğru Görgün (Canberk Gültekin)
Aylin (Defne Kayalar)
Murat Yılmaz (Efecan Şenolsun)
Melis (Tuğçe Baltalı)
Gülay Güzelce (Nihal Menzil)
Numan (Şahin Ergüney)
Furkan (Enes Atış)
Alara (Nesrin Cavadzade)
Işıl (Sezin Akbaşoğulları)

Fİ Çİ yeni bölüm neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler fi çi fi çiyayınlanmadı fi çi neden yayınlanmadı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.