Fi Çi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Fi Çi yok mu? 2. sezon 4. bölüm fragmanı niçin yayınlanmadı? Fi Çi yeni sezon yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlancak soruları izleyiciler tarafından merak ediliyor. 100 milyon izlenmeye ulaşan Fi yeni sezonu ile Çi dizisi 2. sezon 4. bölümü hangi gün puhutv'de olacak? Haberimizde bulunan linkten puhutv diziyi yayınladığı anda izleyebilirsiniz. Son bölümde Deniz'in geri dönüşü ile işler karışmıştı. Fi Çi 2. sezon 4. bölümde Duru'nun Afife rolünü alamayışına tepkisi nasıl olacak merak ediliyor. İşte puhutv izleme yolları ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı...

Fi Çi bu hafta olmayacak mı? 2. sezon 4.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Toplamda 15 bölümü yayınlanan Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan dizide geçmişte Can’ın sevgilisi ile görüşen Özge neler yapacak? Merak edilen soruların yanıtları merak edenler Fi yeni sezonu ile Çi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta puhuhtvden yayınlancak araştırıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin ikinci yeni sezonu Çi'ye 3. bölüm itibariyle Yasemin Allen ve Nur Fettahoğlu da katıldı. Henüz 2. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlanmayan dizinin yeni bölümü bu hafta olmayacak mı? İlk bölümü perşembe günü, sonraki iki bölüm ise cuma günleri yayınlanmıştı. Puhu TV'de 2. sezonuyla ekrana gelen Fi dizisinin 2. Çi sezonundan 4. bölümü heyecan içinde bekleniyor. Peki yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

AASA

Fİ Çİ 2. 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi 2. bölümü ile nefes keserken4. bölümü izlemek isteyenler puhutv'de yayın saatini bekliyorlardı. Fakat ilk bölümü perşembe saat 9.00’da yayınlanan Fi Çi dizisi 4. bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Puhutv neden belirtmezken 3. bölümün 8 Aralık Cuma akşamı yayınlanacağını duyurdu. Saat 21.00 gibi puhutv'de yayınlanması bekleniyor.

PUHU TV İZLE!

Çİ 3. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çİ 3. bölümde izleyenlerin nefesini kesen heyecan dolu sahneler yaşattı. Duru tüm isteklerini Can Manay'a yaptırmaya devam etti. Can Manay aşkı için hırslanmaya devam ederken, Duru ise kendi isteklerini gerçekleştirmek için Can Manay'a şart koyarak izleyenleri şaşırttı. Özge ise iş hayatında tutunmaya çabalarken onca kötü insanla uğraşmaya devam ediyor. Can Manay'ın gizliliğini ortaya çıkarmaya çalışan Özge, Can Manay'ın eski sevgilisini araştırarak evine kadar girdi. Can Manay'ın eski sevgilisi ise Özge'den ısrarla kaçmaya devam etti, fakat sonunda Özge tüm gerçekleri bir kağıda yazarak Can Manay'ın eski sevgilisine ulaştırdı. Özge'nin tüm çabası sonunda eski sevgili, Özge ile konuşmayı kabul ederek, Özge'yi evine aldı. Can Manay'ın eski sevgilisine ne gibi bir zararı oldu? Eski sevgili ve Özge arasında ne gibi konuşmalar geçecek merak konusu. Ve en önemli ayrıntı ise Can Manay'ın eski sevgilisine yaşattıkları, Duru'nun kulağına gidecek mi?

Fİ (Çİ) DİZİSİNİN KARAKTERLERİ

Psikolojik mesajlar veren filmde Serenay Sarıkaya, çok hırslı bir dansçı olan "Duru" karakterine, Ozan Güven, "Can Manay" adında karanlık bir geçmişi olan psikoloğa, uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Günsur ise Duru’nun dans hocası aynı zamanda sevgisi Deniz’i canlandırıyor.

Fİ'nini ilk sahnelerine damga vuran isim Özge Özpirinçci oldu. Genellikle sempatik ve masum rolleri canlandıran Özge Özpirinççi, Ozan Güven ile çekilen sevişme sahnesiyle şaşırttı. 2. bölümde gözüken Özge Özpirinçci ünlü bir dizi oyuncusu olan Sıla'yı canlandırıyor.

DENİZ DÖNÜYOR...

Fi serisinin geçen bölümünde, Deniz’in İstanbul’a dönmesi Duru ve Can ilişkisinin dengelerini sarstı. Duru'nun tepkisi Can'ı beklenmedik bir hamle yapmaya iterken, Özge'nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı da sürpriz gelişmelerle sınandı. Zor bir sınav vermek zorunda olan Can'ın sözleri finale damga vurdu.

İKİ GÜZEL BİRDEN

Anne olduktan sonra iki sene ekrana ara veren Nur Fettahoğlu, Fi dizisinin devamı Çi ile oyunculuğa döndü. Daha önce Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Filinta gibi fenomen projelerin kadrosunda yer alan Nur Fettahoğlu, Can Manay'ın eski sevgilisi Billur rolünü canlandırıyor.

Fİ Çİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Fi dizisinin 12. bölüm sezon finalinde;

Eti, yıllardır kendisine eziyet çektiren babasının ölümü ile rahatlarken, Özge de Sadık'ı yaralamasının üzerinden onun yanında beklemektedir.

Murat Yılmaz'ın hala kendisine aşık olduğunu öğrenen Bilge, onu reddettikten sonra ofise geçer ve öğrenir ki Can Manay, ofisi kapatma kararı almıştır ve kendisi de dahil olmak üzere herkes işsiz kalmıştır. Deniz, Can'ın yaptıkları yüzünden sanat merkezi projesinden vazgeçer ve bunu öğrenen öğrenciler, Duru'yu sorumlu tutarak ona karşı çıkarlar.

Sadık, Can'ın yeni kaldığı yere gider ve onu ofisini ve programını tekrar açması için zorlar. Bilge, Can Manay'ın son mektupunu televizyonda görür ve "yoruldum" demesini duyunca, onun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünür hemen; çünkü yıllar önce annesi yorgunum dedikten sonra intihar etmiştir.

Özge, yeni telefonunu alınca Furkan'ın en son gönderdiği mesajı sonunda görür ve Yıldız Kolhan'ın nasıl öldüğünü öğrenir. Duru'nun yıl sonu gösterisinde baş dansçı olmasına ekipteki herkes karşı çıkar ama Duru herkesten özür dilerse onu affedeceklerini söylerler.

Duru da özür dilemeyi reddedince Deniz, Ceren'i baş dansçı yapar ve Duru duygusal bir çöküş yaşar. Özge, bütün öğrendiklerini videoya çeker ve internette paylaşır.

Duru ise gösteriye çıkamayınca eve gider ve sonunda Can Manay'ın kapısını çalar. Can Manay onu "nihayet" diye karşıladıktan sonra, İkili geceyi birlikte geçirir.

Fİ OYUNCU KADROSU

Ana Kadro

Can Manay (Ozan Güven)
Duru Durulay (Serenay Sarıkaya)
Deniz (Mehmet Günsür)
Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)
Bilge Görgün (Büşra Develi)
Eti (Tülay Günal)
Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

hd-fi-dizisi-221727AJ
Yinelenen Karakterler

Ali (Emir Benderlioğlu)
Kaya (Hakan Atalay)
Göksel (Armağan Oğuz)
Zeynep (Müjgan Ferhan Şensoy)
Ada (Hivda Zizan Alp)
Ceren (Merve Çağıran)
Doğru Görgün (Canberk Gültekin)
Aylin (Defne Kayalar)
Murat Yılmaz (Efecan Şenolsun)
Melis (Tuğçe Baltalı)
Gülay Güzelce (Nihal Menzil)
Numan (Şahin Ergüney)
Furkan (Enes Atış)
Alara (Nesrin Cavadzade)
Işıl (Sezin Akbaşoğulları)

Fi Çi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? ile ilgili etiketler puhutv fi çi 4. bölüm fragman 4 bölüm fragmanı yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.