Fi Çi dizisi final yapıyor!

Fi Çi Pi kitap üçlemesinin yazarı Azra Kohen, internet ortamında yayınlanan ve tıklanma rekorları kıran dizisi hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı.

İnternet ortamında yayınlanan ve başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı “Fi” dizisinin devamı olan 'Çi' yeni sezon bölümleriyle de hayranlarının gönlüne taht kurdu.

4 sezon süreceği açıklanan dizinin hayranlarına üzücü bir haber verildi.

AZRA KOHEN KARARINI VERDİ!

Dijital televizyon platformu olan PuhuTV’de yayınlanan Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin ikinci sezonu Çi'nin ardıdan Kohen bir açıklama yaptı.

Yazar Azra Kohen, dizi olarak çekilen, normalde 4 sezon sürmesi beklenen Fi, Çi, Pi serisinin 2. sezonda bitirilmesi kararı aldığını açıkladı.

fi13

"İKİNCİ SEZONDA BİTİRİLMESİ KARARINI ALDIM"

Kohen, 'İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım. Buradan Ay Yapım toplantısına gideceğiz.' dedi.

Fi Çi dizisi final yapıyor! ile ilgili etiketler çi yeni sezon yeni bolüm final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.