Feyzioğlu'ndan 'eşi türbana girdi' iddiasına sert cevap!

Sosyal medyada Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile ilgili bir fotoğraf dolaşıma sokuldu. Fotoğrafta Feyzioğlu'nun yanında başörtülü bir kadın görülüyor. "Eşi türbana giren, kapanan Feyzioğlu'na acaba hangi bakanlık verilecek" ifadesiyle paylaşılan bu fotoğrafa Metin Feyzioğlu sert tepki gösterdi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ahlaksız paylaşımlara, sosyal medya hesabından isyan etti.

Metin Feyzioğlu, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Whatsapp gruplarında ve sosyal medyada "eşinin türbana girdiğine" dair paylaşımlar yapıldığını ifade ederek, bu duruma tepki gösterdi.

Feyzioğlu, "Bakın bu aşağılık kampanyalarınız bana zarar vermez" derken, "Ancak bir hanım, sokakta rastladığı ve basından tanıdığı, fikirlerini desteklediği veya değerlendirdiği biriyle fotoğraf çektirdi diye nasıl böyle aşağılık bir iftiranın hedefi yapılabilir? Utanmazlık değil mi bu!" diye belirtti.

Söz konusu fotoğraftaki kadını flulayıp paylaşan Feyzioğlu, bu iftirayı atanlar hakkında da Pazartesi günü işlem başlatacağını duyurdu.

Feyzioğlu'ndan 'eşi türbana girdi' iddiasına sert cevap!

Metin Feyzioğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Lafa geldiğinde kadın haklarını ağızlarından düşürmeyen ama bu fotoğrafı WhatsApp gruplarında ve sosyal medyada sırf bana kendilerince zarar vermek için gezdiren kim varsa, kendilerini sorgulamaya davet ediyorum. Yüzlerine bakacak yüzleri var ise, aynaya bakarak sorgulasınlar.

Bakın bu aşağılık kampanyalarınız bana zarar vermez. Ancak bir hanım, sokakta rastladığı ve basından tanıdığı, fikirlerini desteklediği veya değerlendirdiği biriyle fotoğraf çektirdi diye nasıl böyle aşağılık bir iftiranın hedefi yapılabilir? Utanmazlık değil mi bu!

Müfterilere ve onların hevesli yardımcılarına sesleniyorum:

Dinlemeden, anlamadan yürütülen seviyesiz kampanya beni hedef aldığı sürece umurumda değil. Vız gelir tırıs gider. Ancak bir hanımefendiyi hedef alarak seviyesizlikte kendinizi bile aştınız. Hiç düşünmediniz mi bu insanın ailesini, çevresini. Düşünmediniz. Çünkü yolda bir yerlerde insanlığınızı yitirmişsiniz.

Feyzioğlu'ndan 'eşi türbana girdi' iddiasına sert cevap! - Resim : 2

Not:

1) Benim sosyal medyamdan alınmış, yandaki diğer kişi kesilerek üzerine bu iftira içerikli yazı yazılmış fotoğrafta, adını bilemediğim bu hanımefendinin kişilik haklarının zarar görmemesi için yüzünü biz buğuladık. Sorumluların bulunması için de yasal süreci pazartesi başlatıyoruz."

Feyzioğlu'ndan 'eşi türbana girdi' iddiasına sert cevap! ile ilgili etiketler Instagram TBB Metin Feyzioğlu Türkiye Barolar Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.