Feyza Aktan'dan eski Özcan Deniz ve Sibel Semerci'ye 'gizli kamera' suçlaması

Feyza Aktan, bir yıl evlilik yaşayıp 2019 yılında boşandığı eski eşi şarkıcı Özcan Deniz ve Deniz'in kız kardeşi Sibel Sermerci hakkında suç duyurusunda bulundu. Aktan, eski eşi ve oğlu Kuzey'in babası hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.

Feyza Aktan, Özcan Deniz'den dünyaya gelen oğlu Kuzey ile birlikte oturduğu eve kamera yerleştirerek kendisini izledikleri, görüntüleri montajlayarak basına sızdırdıkları ve kendisine iftira attıkları iddiasıyla eski eşi Özcan Deniz ile kız kardeşi Sibel Semerci hakkında suç duyurusunda bulundu.

Feyza Aktan'dan eski Özcan Deniz ve Sibel Semerci'ye 'gizli kamera' suçlaması

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı Emek Emre aracılığıyla başvuran Aktan, sürekli olarak evinin izlenmesinden, görüntülerin kaydedilmesinden ve kendisine hesap sorulmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

 

''MAHREMİNİ PAYLAŞTI''

Avukatı Emek Emre, dilekçede şu detaylara dikkat çekti:

“Evdeki bakıcı, şüphelilerin talimatıyla müvekkili tahrik etmiştir. Bu anları haksız ve hukuksuz şekilde kayıt altına alan Özcan Deniz ve Sibel Semerci müvekkilin bakıcıya bağırdığı kısmı basına servis etmiştir. Semerci, müvekkilin tüm özel telefon görüşmelerini, evdeki tüm özel hallerini kayıt altına aldırmış, mahrem olan alanını paylaşmıştır.”

 

 

 

Feyza Aktan'dan eski Özcan Deniz ve Sibel Semerci'ye 'gizli kamera' suçlaması ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan gizli kamera Savcılık mahkeme Sibel Semerci
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.