Ünlü çiftten aylar sonra gelen aşk paylaşımı!

Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz ve sevgilisi Feyza Aktan, geçtiğimiz mart ayında dünya evine girmişti. 4 ay önce Kuzey bebeği kucağına alan mutlu çiftten, romantik bir paylaşım geldi.

Özcan Deniz, 7.5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan ile '8 Mart Kadınlar Günü'nde evlenmişti. Geçen aylarda oğulları Kuzey'i kucağına alan mutlu çiftten, aşk dolu bir paylaşım geldi. Feyza Deniz, 7 ay sonra eşi Özcan Deniz ile fotoğrafını sosyal medya hesabından kalp emojisiyle yayınladı.

KADINLAR GÜNÜNDE EVLENMİŞLERDİ

Özcan Deniz, 7.5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan ile '8 Mart Kadınlar Günü'nde villasında evlenmişti. Çiftin nisan ayında Kuzey adını verdikleri bir erkek bebeği olmuştu. Feyza Deniz, 4 aylık olan oğlunun fotoğrafını "Kuzey'im" notu ile Instagram'da paylaşmıştı. Çiftten bu kez aşk dolu bir paylaşım geldi. Feyza Deniz, 7 ay sonra eşi Özcan Deniz ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda da yorum yapıldı.

işte o paylaşım:

  Ünlü çiftten aylar sonra gelen aşk paylaşımı!

Ünlü çiftten aylar sonra gelen aşk paylaşımı! - Resim : 2

Ünlü çiftten aylar sonra gelen aşk paylaşımı! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.