Feyyaz Uçar'dan hakeme salvolar... "Ömerli Barajı bile daha çabuk kuruldu!"

Beşiktaş'ın Başakşehir'e 3-2 yenildiği maçın ardından beIN Sports yorumcusu Feyyaz Uçar'dan dikkat çekici yorumlar geldi. Siyah-Beyazlılar'ın efsane golcüsü özellikle maçın hakemi için söyledikleriyle gülümsetti... "NSakala'yı sağ bek seyrettik, inşallah ülke olarak bir daha böyle talihsizlik yaşanmayacak."

beIN Sport yorumcusu Feyyaz Uçar, Başakşehir'in Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından hem Sergen Yalçın'ın hem de maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ı eleştirdi. Beşiktaş'ın efsane golcüsü, şunları söyledi:

"Bu skor milli maç arasını iyi geçirmediklerini gösteriyor. Rehabilitasyon yapmışlar, bol masaj.. Bir maç yapsalardı bari! Sezon başı kampında da bütün takımlar 6-7 maç yaparaken Beşiktaş 3 maç yaptı. U19 takımıyla oynadı. Belki de yeni sakatlıklar olmasın diye risk almadılar bilemiyorum ama en az 1 hazırlık maçı yapılmalıydı."

"Enteresan bir hakem gördüm. Bir tane penaltıyı vermesi 6 dakika sürdü. Yahu neyi izliyorsun Lima elle oynamış. Gole giden topu kesmiş. Barajı kurdurması da uzun sürdü. Ömerli Barajı bile daha çabuk bitti."

Feyyaz Uçar'dan hakeme salvolar... "Ömerli Barajı bile daha çabuk kuruldu!"

ÇARŞI KARAOĞLAN'A KARŞI

Beşiktaş'ın 3 puan kaybetmesinin ardından taraftar grubu ÇARŞI, maçın hakemi ve MHK'yi eleştiren bir paylaşımda bulundu. Skor 0-0'ken Beşiktaş'ın penaltı beklediği bir elle oynama pozisyonunda VAR'a gidilmemişti.

TFF'yi etiketleyen Çarşı, "Hayırlı işler Eyyam A.Ş. Oyun 1-1'ken çalmaya cesaret edemeyen düdük skor 3-1 Beşiktaş aleyhine olunca nasıl dile geldi değil mi? İyi mi böyle?" ifadelerini kullandı.

 

Feyyaz Uçar'dan hakeme salvolar... "Ömerli Barajı bile daha çabuk kuruldu!" - Resim : 2

Feyyaz Uçar'dan hakeme salvolar... "Ömerli Barajı bile daha çabuk kuruldu!" ile ilgili etiketler Beşiktaş Başakşehir feyyaz uçar Atilla Karaoğlan çarşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.