Feyyaz Uçar: Çıkıp Sergen'in arkasındayız desinler

A Spor yorumcusu Feyyaz Uçar: "Beşiktaş takımı böyle gol yemez. Ağır bir şey söylemek istemiyorum. Sergen’in kredisi daha vardır. Bütün camianın 'Sergen’in arkasındayız' lafını duyması lazım."

Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, Kartal'ın 4-1'lik Konyaspor hezimetini sert sözlerle yorumladı. A Spor yorumcusu Uçar, şunları söyledi:

"Beşiktaş böyle gol yemez. Bunun şokundayım. Ağır bir şey de söylemek istemiyorum ama lütfen teknik heyet gözden geçirsin. Rakip, 'Ben korner atacağım' demez. Sergen Yalçın 1 hafta boyunca bunu izletir oyunculara. Ceza alanında 2 Konyalı var, 4 Beşiktaşlı var, kafa vuruyorlar ve gol oluyor. Şoktayım, böyle bir gol yemek Beşiktaş’a yakışmıyor."

CAMİANIN BUNU DUYMASI LAZIM

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın eleştirilmesi için henüz erken olduğunu savunan Uçar, Beşiktaş yönetimine çağrıda bulundu:

"Bazen teknik adamlar kötü giden günlerde takımı ayakta tutar, avucunda tutar. Yenilen gollerden sonra bakıyorum tık yok. Takımdaki ruh hali ortaya çıkıyordu, Beşiktaşlı oyuncuları avucunda tutan hiçbir şey yok. Böyle bir gemi gibi sallanıyorlar. Sergen’in kredisi daha vardır. Bütün camianın 'Sergen’in arkasındayız' lafını duyması lazım."

Feyyaz Uçar: Çıkıp Sergen'in arkasındayız desinler ile ilgili etiketler Beşiktaş Konyaspor Sergen Yalçın feyyaz uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.