Fetullah Gülen'in son videosu montaj mı?

Fetullah Gülen'in malikanesinde zehirlendiği iddiası üzerine FETÖ'cülerin alelacele yayımladığı video tartışma yarattı. Gülen'in sağ ve sağlıklı olduğunu kanıtlamaya yönelik olarak servis edilen o videonun montaj olduğu iddia edildi. İşte yaşananların perde arkası....

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in Pensilvanya’daki çiftliğinde bulunan malikanesinde Türk istihbaratı tarafından zehirlendiği iddia edildi.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Avukat Burak Bekiroğlu, "Zehirlenen Fetulah Gülen konuşma yetisini kaybetmiş. Henüz ölmemiş. Mollalardan birisinin olayın faili olduğu söyleniyor." ifadelerini kullandı.

İddiaların ortaya atılmasından yaklaşık bir gün sonra, örgüt mensuplarının yaşadığı paniğin önüne geçilebilmesi amacıyla Gülen'in "yeni olduğu" belirtilen görüntüleri "Herkul" adlı FETÖ internet sayfasında yayımlandı.

Ancak, FETÖ'cüler tarafından yayımlanan yeni videoda oldukça kuşku uyandırıcı detaylar yer alması Gülen'in yaşayıp yaşamadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu konusunda kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

YENİ GÜLEN VİDEOSU MONTAJ MI?

Bu konuda detaylı açıklamalar yine Avukat Burak Bekiroğlu'ndan geldi. Bekiroğlu, FETÖ'cülerin yayımladığı son videonun eski görüntü kayıtlarının bir montajı olduğunu belirtti.

Bekiroğlu konuya, Twitter hesabından paylaştığı ve "Cevdet Türkyolu’nun yanında ki molla tarafından zehirlenen ve gitti gidiyor olan Gülen’in sağlığı yerinde diyerek tabanlarını inandırmak için gerçek dışı bilgi veren örgütün, yayınladığı videonun montaj olduğunu anlatan video… Taban, FETÖ elebaşınız bitti." notu düştüğü şu videolar ile açıklık getirdi;

Fetullah Gülen'in son videosu montaj mı? ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ Zehirlenme video
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.