"Fetullah Gülen zehirlendi" iddiasında yeni gelişmeler var...

FETÖ lideri terörist Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki ikametgahında hareketli saatler yaşanıyor! Gülen'in yakın kadrosuna sızan bir istihbaratçı tarafından zehirlendiği iddiası ortalığı karıştırdı! Son bilgiler Gülen'in henüz ölmediği ancak konuşamayacak durumda olduğu yönünde...

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in dün gece Pensilvanya’daki çiftliğinde bulunan malikanesinde Türk istihbaratı tarafından zehirlendiği iddia edildi.

Örgütün ileri gelenlerinden ve Gülen'in yakın koruması Cevdet Türkyolu'nun da bu gelişme üzerine intihar ettiği öne sürüldü.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Avukat Burak Bekiroğlu, "Zehirlenen Fetulah Gülen konuşma yetisini kaybetmiş. Henüz ölmemiş. Mollalardan birisinin olayın faili olduğu söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Fetullah Gülen’in sağ kolu Cevdet Türkyolu’nun, Sakarya , Serdivan Aralık Köyü'ndeki ikamet bölgesinde hareketlilik olduğunu da kayda geçen Bekiroğlu, "Türkyolu Aşireti'ne mensup şahıslar ikamete ve çevresine konuşlandılar. Gün içinde köye normalin çok üzerinde yoğun girişler oldu." dedi.

"İNİNİZE GİRDİK"

"İninize girdik halen daha fark etmediniz mi? İçerdeyiz." diyerek sözlerine devam eden Avukat Bekiroğlu örgütteki paniği ise şu sözlerle anlattı;

"FETÖ Firarisi Önder Aytaç diyor ki;

'Çok yakında Fetullah'ın sağlıklı görselleri paylaşılacakmış'.

Yani sağlıksız çünkü dün zehirlendi ve şu an konuşma yetisini kaybetti…

Neden çok yakında? Hemen yayınlasanıza. Neden görseller? Canlı yayın yaptırsanıza.

Bağlayın canlı bağlayın Fetullah'ı, halen ne bekliyorsunuz 27 saat oldu halen canlı bağlayamadınız.

Madem çok sağlam yayınlasanıza, bağlanın Twitter’dan canlı yayına.
Neden bağlayamıyorsunuz. 23,5 saat sonra örgütün aldığı karar doğrultusunda eşzamanlı yalanlıyorsunuz."

FETÖ'CÜLER İNKAR EDİYOR!

Sosyal medyada FETÖ'cüler tarafından zehirlenme konusunun inkar edildiğini de dile getiren Bekiroğlu, "Olayları inkar, örgüt tarafından alınan bir karar. Gülen’in zehirlendiği ve konuşma yetisini yitirdiği açık. Örgüt mensuplarını ayakta tutmak için şimdi toplu yalanlama yapıyorlar. Yalanlayan FETÖ unsurlarına diyorum ki, eğer Gülen şu an konuşabiliyorsa, Twitter’dan saat 22:00 de canlı yayın yapsın; “Bugün 17 Kasım Çarşamba Saat 22:00 ve beni Cevdet Türkyolu’nun yanındaki adam zehirlemedi,sağlığım yerinde” cümlesini söylesin. Eski kayıtla olmaz bu işler." dedi.

"Fetullah Gülen zehirlendi" iddiasında yeni gelişmeler var... ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ Pensilvanya Zehirlenme İntihar Cevdet Türkyolu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.