Fetullah Gülen vasiyet gibi ses kaydı yayımladı!

Hakkında zehirlendiği yönünde iddialar bulunan FETÖ lideri Fetullah Gülen bir süre önce bir video yayımlayarak çok hasta olduğunu itiraf etmişti. Gülen, son olarak bir ses kaydı ile örgüte seslendi... FETÖ elebaşının sözleri adeta vasiyet gibi...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçtiğimiz aylarda Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği iddiası günlerce tartışılmış ve örgüt içinde de paniğe neden olmuştu.

Gülen, geçtiğimiz hafta bir video yayımlayarak “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” demiş ve sağlık durumunun iyi olmadığını itiraf etmişti.

Gülen'in son olarak örgüte video yerine bir ses kaydı ile seslenmesi dikkat çekti.

FETÖ lideri ses kaydında adeta vasiyetini bırakır gibi konuştu. Gülen “Ben dilerim bizim arkadaşlarımız bu çizgiyi korurlar, trilyonlara malik olsalar… Dünyasına, dünyasına, ‘dünya benim’ diyenin gittikti dün yasına” dedi. 

Fetullah Gülen vasiyet gibi ses kaydı yayımladı! ile ilgili etiketler Fetullah Gülen vasiyet miras ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.