Fetullah Gülen öldü mü? Taziye mesajı yayımlandı

Sosyal medyada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddiası Türkiye gündeminin ilk sırasına oturdu. FETÖ’nün ABD’deki yayıncıları Tughra Books, The Fountain Dergisi ve Blue Dome Press’in Twitter hesaplarından Fetullah Gülen için taziye mesajı yayımlandı.

Terör örgütü FETÖ’nün ABD’deki yayıncıları Tughra Books, The Fountain Dergisi ve Blue Dome Press’in Twitter hesaplarından Fetullah Gülen için taziye mesajı yayımlandı.

Sosyal medyada öldüğü iddiası Türkiye gündeminin ilk sırasına oturan Gülen'in dün çok kötü durumda olduğuna dair açıklama yaptığı ve vasiyetini bildirdiği de gelen iddialar arasında.

Taziye mesajında; Fetullah Gülen’in öldüğü ve varisinin Cevdet Türkyolu olduğu duyuruldu. Sosyal medyadaki taziye paylaşımlarından bazıları kısa süre sonra silindi.

Öte yandan söz konusu Twitter hesaplarının hacklendiğine dair bilgiler de sosyal medyada yayıldı.

 

Fetullah Gülen öldü mü? Taziye mesajı yayımlandı

Fetullah Gülen öldü mü? Taziye mesajı yayımlandı - Resim : 2

 

 

Fetullah Gülen öldü mü? Taziye mesajı yayımlandı ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ öldü iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.