"Fetullah Gülen öldü" dedi, mezarının yerini açıkladı! / ÖZEL HABER

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, SuperHaber'e FETÖ lideri Fetullah Gülen hakkında büyük ses getirecek açıklamalar yaptı. Akşit, "Fetullah Gülen öldü" dedi

SuperHaber röportaj editörü Hülya Okur'a konuşan İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fetullah Gülen ile ilgili şok bir iddiada bulundu.

Akşit FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.

Cevat Akşit, "Gizli şeyleri söyletiyorsun bana... FETO öldürüldü hanımefendi, sağ değil. Yaşamıyor şu anda Yahudi mezarlığında mezarı da... " diye konuştu.

İlahiyatçı Akşit sözlerini şöyle sürdürdü;

"Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye, şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar.

Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığında gömüldü.

İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu gitti."

 AKŞİT FETÖ TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORDU 

Fetullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile tanınan bir isim olan Akşit geçtiğimiz günlerde, FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini açıklamıştı.

"Fetullah Gülen öldü" dedi, mezarının yerini açıkladı! / ÖZEL HABER

KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fetullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. / SuperHaber Özel

"Fetullah Gülen öldü" dedi, mezarının yerini açıkladı! / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ Prof. Dr. Cevat Akşit cevat akşit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.