Fetullah Gülen nereye gömülecek?

Terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen'in demans hastalığının iyice ilerlediği öğrenildi. Gülen için bir mezar yeri bile alındığının da dahil olduğu gelişmeler istihbarat raporlarına yansıdı.

Demans yani bunama hastalığı ilerleyen terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen artık kimseyle görüşmediği ve karar alamaz hale geldiği ortaya çıktı.

tv100’den Hilal Yıldırım’ın haberine göre; Fethullah Gülen'in son sağlık durumu istihbarat raporlarına yansıdı. Gülen’den umudunu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini dahi hazırladığı öğrenildi.

MEZARI HAZIRLANDI

Örgüt sorumlularının 2015 yılında Pensilvanya’da FETÖ'nün çiftliğine 5 kilometre uzaklıkta bir arazi satın aldığı ve burayı mezarlığa dönüştürdüğü belirtildi. Gurbet mezarlığı adı verilen yere ABD’de ölen örgüt üyeleri gömülüyor. Elebaşı Fetullah Gülen için de bu arazide bir mezar yeri hazırlandı. Raporda terörist başı Gülen için hazırlanan mezar yerinin iki selvi ağacının arasında yer aldığı ifadesi bulunuyor.

Fetullah Gülen nereye gömülecek? ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ mezar yeri hastalığı sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.