Fettullah Gülen intihar mı etti? Son dakika öldü mü?

Fettullah Gülen intihar iddiası! Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Uğur, Fethullah Gülen'in intihar girişiminde bulunduğu iddia etti. Sonrasında ise bu iddia ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki Fettullah Gülen öldü mü? Detaylar haberimizde...

Fettullah Gülen intihar iddiası! Gündemde Fethullah Gülen'in intihar ettiği iddiası konuşuluyor. Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, darbe girişiminin planlayıcısı Fethullah Gülen'in intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. Peki Fettullah Gülen öldü mü? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fuat Uğur, Türkiye gazetesinde "Fetullah Gülen neden intihar girişiminde bulundu?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Olay büyük. Çatışmanın su yüzüne çıktığının emarelerini üç aydan beri açıkça görmeye başlamıştık ama böyle bir noktaya geleceğini doğrusu kimse tahmin etmiyordu" ifadesini kullandı.

Uğur, birtakım iddiaları da okurlarına aktardığı yazısına şöyle devam etti:

"Amerikan istihbaratının ve Küresel Batı’nın FETÖ içindeki en derin mutemedi olan Mustafa Özcan ile Fetullah Gülen arasındaki çatışmadan söz ediyorum. Daha önce de bunu yazmıştım hatırlarsanız.(*)
Türkiye üzerine birtakım hazırlıklar var. Aşağıda daha detaylı anlatacağım. Amerikan derin devleti FETÖ öncülüğünde yürütülecek yeni operasyonu Mustafa Özcan eliyle yapmak istiyor. Sebebi de ’mehdiliği’ bir takıntı hâline getiren Fetullah Gülen’in ’Olacak hadiseleri’ daha önceden haber verme saplantısı yüzünden sürekli şifreli konuşması, bu ’gizem dolu’ konuşmaların da Türkiye’de deşifre edilmesi.

15 Temmuz öncesinde hâkî renkli(askerî) cübbelerle çıkıp konuşmalar yapması, sözlerinin arasına sürekli olarak hazırlıkları yapılan darbe girişiminin ipuçlarını serpiştirmesi bu odaklar tarafından not edilmişti.(**)

Şimdi işi sıkı tutmak istiyorlar.

 GÜLEN-ÖZCAN KAPIŞMASI/YÜZLEŞME

Mustafa Özcan işareti alır almaz Fetullah Gülen’in yazılı olarak dikte ettirdiği talimatları değiştirmeye ve üzerinde oynamaya başladı. Ancak Fetullah Gülen’in Bamteli adıyla yayınlanan video konuşmalarının içeriği ile bu mesajlar birbiriyle çelişmeye başladı. Pensilvanya’daki ’tapınağa’ giden elemanları bu durumu Fetullah Gülen’e ilettiler doğal olarak.

Kıyamet orada koptu.

Fetullah, Mustafa Özcan’ı yanına çağırarak hesap sordu. İlginçtir Mustafa Özcan bu kez kıvırmadı, yalan söylemedi, yan yollara sapmadan doğrudan doğruya ’Bundan sonra süreci biz yöneteceğiz’ deyiverdi.

NASIL İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU?
Bu restleşme ramazandan bir ay önceydi. Fetullah Gülen ipin ucunu kaçıracağını anlayınca son kozunu oynamaya karar verdi. Kendi ölümünün örgütün dağılması anlamına geleceğini çok iyi bildiğinden Mustafa Özcan’ı kendi ölümüyle tehdit etti. Bunu daha önce de yapmıştı. Alenen intihar edeceğini iletmişti CIA’e. Ancak Mustafa Özcan bu sözleri şantaj olarak algıladı ve ciddiye almadı. Bu arada Bamteli adlı Fetullah konuşmalarının yayını da kesildi. Örgütü hem içerideki kaynakları hem de açık alan üzerinden takip eden Ümit Akdemir Bamteli’nin yayınlanmamasından kuşkuya kapılıp iz sürmeye başladı. Sonunda kaynakları yukarıda anlattıklarımızla ilgili bilgileri aktardı Ümit’e.

Ancak son gelen bilgi inanılmazdı. Fetullah Gülen dediğini yapmış ve intihar girişiminde bulunmuştu. Ancak kurtarılmıştı. Ümit’e ulaştırılan aşağıdaki fotoğraf intihardan kurtarılan Fetullah’ın eli. Serum takılmış ve uzun süre kaldığından dolayı da morarmış bir el.

Fettullah Gülen intihar mı etti? Son dakika öldü mü? ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.