Fettah Can'dan kar yağışı nedeniyle konserlerin iptal olmasına ilginç tepki

Ülke genelinde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte alınan önlemler kapsamında bazı illerde okullar tatil edildi, konserler ileri tarihe ertelendi. Müzisyen Fettah Can, kar yağışı nedeniyle konserlerin iptal olmasına tepki gösterdi. Fettah Can'ın, Twitter üzerinden yaptığı ''Sığırlar yüzünden konserler iptal oldu'' şeklindeki eleştirisi sosyal medyada gündem oldu.

Perşembe gününden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle alınan önlemler kapsamında bazı konserler de iptal edildi. 'Boş Bardak', 'Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim', 'Mandalinalar' gibi hit olmuş parçalarıyla adından söz ettiren 46 yaşındaki ünlü şarkıcı Fettah Can, kar yağışı nedeniyle konserlerin iptal olmasına Twitter üzerinden ilginç bir tepki gösterdi.

Fettah Can'dan kar yağışı nedeniyle konserlerin iptal olmasına ilginç tepki

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fettah Can şu ifadeleri kullandı:

''Hava olaylarını arşa çıkaran sığırlar yüzünden bir sürü konser iptal:))) Bazı yayın orgamları bu işleri kıvamında tutsanız olmaz mı? Evde oturup felaket tellalığı yaparak binlerce insanın evine ekmek götürmesine mani olduğunuzu fark etseniz artık.''

Fettah Can'dan kar yağışı nedeniyle konserlerin iptal olmasına ilginç tepki - Resim : 2


FETTAH CAN'IN MÜZİK KARİYERİ

Fettah Can, müziğe bıçak imalatçısı babasının yönlendirmesiyle başladı. Bir albümde yer alan ilk şarkısını 1994 yılında Ömer Danış seslendirdi. İlk olarak Emel Müftüoğlu'na verdiği Ara Ara isimli şarkısıyla ses getirdi. Bursa'dan müzisyen arkadaşı Alper Narman ile birlikte Hande Yener'in 2002 yılında yayınlanan Sen Yoluna... Ben Yoluma... isimli albümüne 11 şarkı birden yazdılar. Bu albümün başarısının ardından Levent Yüksel, Gülben Ergen, Sibel Can, Murat Boz gibi isimlerle çalışmaya başladı. Bu albümün başarısının ardından Levent Yüksel, Gülben Ergen, Sibel Can, Murat Boz gibi isimlerle çalışmaya başladı. Fettah Can 2010 yılının Temmuz ayında Hazine isimli ilk albümünü çıkardı. Albümden ilk klipler Hazine ve Kahpe Diller isimli şarkılara çekildi. Albüm listelerde üst sıralara yükseldi. Fettah Can, 2010 yılında ünlü Yunan şarkıcı Giorgos Mazonakis'in Ta Isia Anapoda albümüne üç bestesini verdi. Albüm Yunanistan müzik listelerinde üst sıralara çıkmış, albüm bu şarkılarla Yunanistan'da Platin Plak Ödülü'ne layık görülmüştür. 2011 yılının Mayıs ayında Sana Affetmek Yakışır isimli teklisini çıkaran Fettah Can, Kasım 2011'de Boş Bardak isimli teklisini piyasaya sürdü. 19 Mart 2012'de Aklımda Kalanlar albümüyle müzik kariyerine devam etti. Bu albüm özellikle daha önce Işın Karaca'nın seslendirdiği "Mandalinalar" şarkısıyla beğeni kazandı.


Albümleri:

21 Temmuz 2010 - Hazine
19 Mart 2012 - Aklımda Kalanlar
12 Eylül 2013 - Yalanlar Cumhuriyeti
28 Nisan 2016 - Sen En Çok Aşksın

Fettah Can'dan kar yağışı nedeniyle konserlerin iptal olmasına ilginç tepki ile ilgili etiketler Fettah Can Konser Sosyal Medya kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.