FETÖ'yü besleyen CIA'in şefine 150 bin dolar maaş iddiası!

"Yeni darbeyi ulusalcılar yapabilir" yazan Türkiye gazetesinin patronu Mücahit Ören'in darbeden 2 gün önce "Ankara'yı sallayacağımız günler yakındır" dediği iddia edildi

15 Temmuz kalkışmasından hemen önce "Ankara'yı sallayacağımız günler yakındır" diyen Mücahit Ören'in sahibi olduğu Türkiye Gazetesi'nin FETÖ Lideri Fetullah Gülen'in "15 Temmuz'u Atatürkçüler, ulusalcılar yapmış olabilir" sözlerine birinci sayfadan verdiği destek kamuoyunda tartışılıyor.

Geçmişte İhlas Holding'de üst düzey yönetici olarak çalışan gazeteci-yazar Sabahattin Önkibar, “Takkeli Firavunlar ve Büyük Siyasi Sırlar” adlı kitabında İhlas Holding hakkında bilinmeyenleri yazmış ve İhlas Grubu'nun 1 milyon TL’lik tazminat talebiyle mahkemelik olmuştu. Mahkeme, İhlas'ın kitapla ilgili toplatma ve tazminat talebini reddetmişti...

Önkibar, geçtiğimiz günlerde de köşe yazısında İhlas Holding'e dair çarpıcı iddialar paylaştı...

Sabahattin Önkibar, İhlas Holing'in patronu Mücahid Ören'in ABD'yle kurduğu ilişkiler detaylarıyla anlattı.

İşte Sabahattin Önkibar'ın yazısından İhlas Holding'e dair öne çıkan o iddialar:

İHLAS HOLDİNG CEO’SU FETÖ’DEN TUTUKLANMIŞTI

Sabahattin Önkibar Kasım ayında Aydınlık'taki köşesinde, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahid Ören’in 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce “Ankara’yı ayağa kaldıracağımız gün çok yakın” diye mesaj gönderdiğini iddia etmişti.

Sabahattin Önkibar, yazısında İhlas Holding’teki Amerikalılara dikkat çekerek “Mark Grossman kim? ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi ve CIA’nın Ortadoğu masası şefi. Emeklilik sonrasında İhlas Holding’de ayda 150 bin dolar maaş ile yöneticilik yaptı”dedi.

“Thomas Bonifield ise İhlas Haber Ajansı'nın birkaç hafta öncesine kadar genel müdürüydü ve bu göreve Mark Grossman’ın tavsiyesi ile gelmişti” diyen Önkibar şöyle devam etti:

“15 Temmuz FETÖ darbesinden sonra Mücahit Ören bu Thomas’ı apar topar işten çıkardı ki bu kovmada devletin devreye girdiği dillerde. Bir diğer isim İhlas Holding’in halen FETÖ mensubu olmaktan hapiste olan CEO’su Cahit Paksoy ve onu tavsiye eden yine Mark Grossman.”

“ANKARA'YI AYAĞA KALDIRACAĞIMIZ GÜN ÇOK YAKIN”

Sabahattin Önkibar, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Mücahit Ören’in ABD’de bulunduğuna dikkat çekerek şunları yazmıştı:

Tarih 13 Temmuz 2016. ABD’den holdinginin işlerini takip etmektedir. Türksat için malum bütün televizyonlardan teminat mektubu istenir ve TGRT’de o teminatı gönderir fakat gönderilen teminat eksik yani yetersizdir... Konu Mücahit Ören’e aktarılır ve Ören bu talebe ABD’den e-mail ile aynen şu karşılığı verir:

- ‘Kesin söylüyorum bir kuruş ilave teminat vermeyeceğim... Önce kapatırım TGRT’yi, ancak Ankara’yı ayağa kaldıracağımız gün çok yakın... Bankalar ile konuşmayın...”

“Mark Grossman’ın can dostu Mücahit Ören 13 Temmuz’da yani FETÖ darbesine iki gün kala üstelik ABD’de bulunuyor iken durduk yerde niye Ankara’yı ayağa kaldıracaklarından söz ediyor?” diye soran Önkibar yazısını şöyle sonlandırdı:

“MİT ve emniyet istihbarat, 13 Temmuz 2016 günü ABD saati ile 10.05’te Mücahit Ören (a.m.oren@ıhlas.com.tr) tarafından Batuhan Yaşar’a (batuhanyasar@tgrthaber.com.tr) gönderilen bu e-mail mesajına pekala ulaşıp sorgulayabilir ki, o mesajın çıktısı İhlas’ın içinden bana gönderildi... Evet asla suçlama yapmaksızın soruyorum, bu mesaj ne anlama geliyor ve devlet bu konuyu araştıracak mı?”

FETÖ'yü besleyen CIA'in şefine 150 bin dolar maaş iddiası! ile ilgili etiketler ihlas grubu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.