FETÖ'ye yardım toplayan derneğe operasyon!

Fetullahçı Terör örgütünün finansmanına ilişkin yürütülen bir soruşturma kapsamında örgüte yardım toplayan Denge Platformu Derneği'nin eski ve yeni yöneticileri hakkında operasyon başlatıldı.

FETÖ/PDY'ye ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında alınan ifadelerde örgüte yardım toplantıları yaptığı belirtilen Denge Platformu isimli dernek hakkında çalışma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında verilen talimat üzerine harekete geçen İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, içerisinde avukat, işadamı, mühendis ve öğretmenin de olduğu 47 eski ve yeni dernek yöneticisi hakkıda operasyon başlattı.

6'sı Bylook kullanıcısı çıkan şüphelilerin ev ve işyerlerinde arama başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgu için Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Şüphelilerin dernek bünyesinde örgüt adına yardım toplamak üzere toplantılar gerçekleştirdikleri belirlendi.

FETÖ'ye yardım toplayan derneğe operasyon! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.