FETÖ'ye karşı kuruldu, yöneticisi FETÖ'cü çıktı!

Darbe girişimi sonrası kapatılan Harp Akademileri Komutanlığı’nın yerine FETÖ sızmasına karşı önlem olarak kurulan Milli Savunma Üniversitesi’nin (MSÜ) teşkilat şube müdürü Kıdemli Albay Kadir Atakan, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’in haberine göre; Albay Kadir Atakan’ın tutuklanması Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki FETÖ örgütlenmesinin önüne geçilmesi amacıyla kurulan üniversitede şaşkınlıkla karşılandı.

FETÖ'ye karşı kuruldu, yöneticisi FETÖ'cü çıktı!

KURULUŞUNDAN BERİ VAR
Albay Atakan’ın ilk günden bu yana üniversitenin kuruluş çalışmalarından sorumlu olan MSÜ Teşkilat Şube Müdürlüğü görevini yürütmesi ise güvenlikle ilgili birçok soru işaretini tekrar gündeme getirdi. Askeri kaynaklar, son operasyonlarda başka bazı kritik görevlerde bulunan subayların hakkında da tutuklama kararı verildiğine dikkat çekiyor.

Kara, hava ve deniz harp okulları MSÜ’ye bağlı olarak faaliyet yürütüyor.

FETÖ'ye karşı kuruldu, yöneticisi FETÖ'cü çıktı! ile ilgili etiketler Milli Savunma Üniversitesi FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.