FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Aranan şüpheliler tutuklandı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mütevelli grubunda yer alan, sohbetlere katılan, Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen ve gözaltına alınan 11 şüpheliden 9’u adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5’i ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) örgütünün mütevelli grubunda yer alan, sohbetlere katılan, Bylock kullanıcısı oldukları, Bank Asya hesap artışı, hakkında ifade, sendika üyeliği, şüpheli SGK kayıtları tespit edilen ve aralarında avukatların da olduğu 12 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Aranan şüpheliler tutuklandı

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR DÜZENLENDİ

25 Mayıs günü önceden belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, hakkında gözaltı kararı bulunan 12 kişiden 11'i gözaltına alındı.

FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Aranan şüpheliler tutuklandı - Resim : 2

9 ŞÜPHELİDEN 4'Ü ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKLIRKEN, 5 ZANLI TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerden 1’i emniyetten, 1’i ise savcılıktan serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan 9 şüpheliden 4’ü de adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Aranan şüpheliler tutuklandı - Resim : 3

FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Aranan şüpheliler tutuklandı ile ilgili etiketler İzmir FETÖ İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Fetullahçı Terör Örgütü baylock
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.