'Stop Gülen' kamyonları sokaklarda!

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ABD'ye sığınan FETÖ'cüler, dün New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panosuna 'Stop Erdoğan' ilanı verdi. FETÖ'cülerin kara propagandasına izin vermeyen ABD'de yaşayan Türkler ise 'Stop FETÖ Gülen' yazılı kamyonlarla yola çıktı. Kamyonlardaki ekranda FETÖ'nün gerçek yüzünün anlatıldığı internet sitesinin adresine de yer verildi.

FETÖ'cü hainler, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı nefretlerini kusmaya devam ediyor.

Dün New York'un en işlek caddelerinden biri olan Time Square'de yer alan reklam panolarında Erdoğan aleyhinde ilan veren FETÖ'cüler, kara propaganda faaliyetlerini sürdürdü.

ABD'DE YAŞAYAN TÜRKLER HAREKETE GEÇTİ

FETÖ'cülerin kara propagandasına kayıtsız kalmayan ABD'de yaşayan Türkler de harekete geçti. Daha önce FETÖ elebaşı Gülen'in evinin çevresinde görülen üzerinde ekran bulunan kamyonlar eniden yola çıktı.

'STOP FETÖ GÜLEN'

'Stop FETÖ Gülen', 'Stop PKK = PYD = YPG', 'Turkey for peace' ifadelerinin yer aldığı kamyonlarda iki ülkenin bayraklarına da yer verildi. Kamyonlardaki ekranda ayrıca FETÖ'nün gerçek yüzünün anlatıldığı internet sitesinin adresi de yer aldı.

Öte yandan kamyonlardan yüksek sesle Dombra müziği de çalındı. O görüntüler Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

 Köroğlu'nun mesajına yorum yapan kullanıcılar 'Yapanların eline sağlık' yorumunda bulundu.

'Stop Gülen' kamyonları sokaklarda!

'Stop Gülen' kamyonları sokaklarda! ile ilgili etiketler ABD FETÖ Fetullah Gülen STOP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.