FETÖVİRÜS kendisini ifşa etti!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada 'gizli' belge adıyla servis edilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından yalanlanan haberin FETÖ'cüler tarafından kamuoyunda kaos yaratmak için servis edildiğini SuperHaber programcısı Nedim Şener köşe yazısında açıklamıştı. Bugün söz konusu haberin sahibi olduğunu iddia eden bir FETÖ'cü sosyal medyada kendisini ifşa etti.

Türkiye'de ilk koronavirüs vakalarının açıklanmasının ardından Türkhane isimli haber sitesinde ve sosyal medyada bir anda yayılan bir belge halkta endişeye neden oldu. 

Koronavirüsle alakalı olduğu iddia edilen ve 'Gizli Belge' ifadesiyle ve imzasıyla yayınlanan sahte görüntüler için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sosyal medya ve Whatsapp’tan yayılan “gizli” belge gerçek dışıdır. Panik yaratacağı bilinerek uydurulmuştur. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. Doğru haber, resmen yapılan açıklamadır." ifadelerini kullanmıştı.

''AMAÇLARI HER KOŞULDA KAOS YARATMAK''

SuperHaber programcısı Nedim Şener de söz konusu haberin kaynağını köşe yazılarına taşımış, sahte belgenin yer aldığı sitenin FETÖ'cülere ait olduğunu açıklamıştı. FETÖ'nün sosyal medya üzerinden kaos ortamı yaratmaya çalıştığını belirten Şener köşe yazısında, ''İşin aslı, her koşulda kaos yaratmak, var olan kaosu büyütmek gibi amaçları olan FETÖ’cülerin, insan sağlığı ile ilgili bu küresel salgını örgüt amaçları için kullanacağını düşünmüştüm ama “Yapmazlar” diyordum. O nedenle yaptıklarında çok da şaşırtıcı olmadı. Soruları çalıp milyonlarca insanın hakkını yiyen, kumpas kuran, insan öldüren, darbeye girişen, vatanına ihanet edenlerden her kötülük beklenir zaten.'' ifadelerini kullanmıştı.

KİMLİĞİNİ AÇIKLADI

Söz konusu belgenin yer aldığı sitenin yöneticisi olduğunu belirten Emre Akgün isimli FETÖ'cü, sosyal medya hesabından ''Ben Emre Akgün... Almanya'da yaşıyorum. Turkhane Twitter hesabını ve web sitesini ben yönetiyorum. Türk hükümetinden korkmuyorum. Gelene kapım açık beklerim... Hoca Efendinin arkasındayım ve destekliyorum.'' ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Şener de söz konusu paylaşımı alıntılayarak, ''Sağlık Bakanlığı adına sahte belde yayınlayan turkname isimli hesabın sahibi Almanya’da yaşayan FETÖ’cü utanmadan kendini ele vermiş. Bu FETÖVİRÜS koranavirüs’den de tehlikeli. Yalanlarıyla gurur duyuyor!!'' ifadelerini kullandı.

FETÖVİRÜS kendisini ifşa etti!

 

FETÖVİRÜS kendisini ifşa etti! ile ilgili etiketler FETÖ Almanya Nedim Şener Koronavirüs Korona Emre Akgün
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.