FETÖ'nün TSK'daki mahrem imamlarına operasyon!

Konya merkezli 8 ilde FETÖ'nün TSK'daki mahrem imam yapılanmasına ilişkin operasyon başlatıldı. FETÖ üyeleri tarafından ankesörlü telefonlardan arandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan 25 şüpheliden 17'si gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin mahrem imamlarına yönelik soruşturma ve buna bağlı operasyonlar sürüyor.

Son olarak Türk Silahlı Kuvvetlerindeki ankesörlü telefonlardan, askeri personelden sorumlu örgüt üyeleri tarafından periyodik ve ardışık olarak arandıkları tespit edilen 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Konya merkezli 8 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Şüphelilerden 7'sinin muvazzaf asker olduğu öğrenildi. Operasyon kapsamında gözaltı kararı çıkarılan 25 şüpheliden 17'si yakalandı.

Adreslerinde bulunamayan 8 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

FETÖ'nün TSK'daki mahrem imamlarına operasyon! ile ilgili etiketler FETÖ Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.