FETÖ'nün troll ordusunu kim yönetiyor?

FETÖ'nün sosyal medyada propaganda amaçlı kullandığı troll hesaplar deşifre oldu. Editör Yusuf Erdoğan, Özgür Erdinç'in yönettiği 12 hesabı tek tek deşifre etti.

FETÖ'nün sosyal medyadan toplumu dizayn etmek amacıyla yönettiği psikolojik harekat hesapları tek tek deşifre ediliyor. Editör Yusuf Erdoğan, bu amaçla yönetilen 12 sosyal medya hesabının yöneticisini açıkladı.

 "ANKARA İMAMLARINDAN ÖZGÜR ERDİNÇ"

Hesapların tek bir isim tarafından yönetildiği ve söz konusu ismin FETÖ ile iltisaklı olduğu söyleyen Erdoğan, 12 troll hesabın yöneticisinin Özgür Erdinç olduğu iddia etti.

Erdoğan, paylaşımında, tek kişi tarafından yöneltilen hesapların görselini paylaşarak, “DİKKAT! Aşağıdaki hesapların hepsini ters algı oluşturmak için FETÖ'nün trol ordusunun Ankara İmamlarından Özgür Erdinç kullanıyor. Tüm ideolojilere de sızmaya çalışıyor. Aralıksız bunları deşifre etmeye devam edeceğim." notunu yazdı.

FETÖ'nün troll ordusunu kim yönetiyor?

FETÖ'nün troll ordusunu kim yönetiyor? - Resim : 2

FETÖ'nün troll ordusunu kim yönetiyor? ile ilgili etiketler FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.