FETÖ'nün sıradaki elebaşı Enes Kanter mi?

Habertürk yazarı Oray Eğin, FETÖ'nün ABD'ye firar eden örgüt üyelerinin son dönemdeki çırpınışlarını kaleme aldı. Maddi krize giren örgütün yeniden para bulduğunu ve cesaretlendiğini aktaran Eğin, çarpıcı bir iddiada daha bulundu. FETÖ elebaşı Gülen'in ardından örgüt liderinin firari basketbolcu Enes Kanter olacağını ifade eden Eğin, "Kanter ilkokul mezunu şarlatan bir imama kıyasla Batı’nın daha kolay kabul edeceği bir tip." dedi.

ABD'nin New York kentinde bulunan dünyaca ünlü Times Meydanı'nda, FETÖ mensubu grupların Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığıyla dolu reklamlar yayınlandı.

Bugünkü köşe yazısında bu konuyu ele alan Habertürk yazarı Oray Eğin pandemi döneminde çok az kişinin gördüğü bu mesajların önemli olmadığını, önemli olanın 'örgütün neredeyse unutulmuşken tekrar ortaya çıkabilecek özgüveni toplaması' olduğunu belirtti

Bu durumun, maddi krize giren örgütün yeniden para bulduğu ve cesaretlerinin yerine gelmesine işaret ettiğini aktaran Eğin, örgütün geleceği konusunda da çok net olduğunu söyledi.

FETÖ elebaşı Gülen'in ardından örgüt liderinin firari basketbolcu Enes Kanter olacağını ifade eden Eğin, şunları yazdı:

"Bu aşamada örgütte liderlik tartışması, ya da örgütün Kırık Hoca ölünce ayakta kalıp kalmayacağı gibi sorular kalmadı. Enes Kanter bugün FETÖ’nün ‘de facto’ yüzü, örgütün asıl liderinden çok daha aktif, başarılı rol oynuyor."

Bunun daha başlangıç olduğunu ancak gelecekteki yapılanmaya yönelik fikir verdiğini belirten Eğin, "Türkiye billboard’la oyalanırken CNN’de Kanter’in Kanada’nın eski Adalet Bakanı Irwin Cotler’la ortak yazdığı bir makale yayımlandı. Wall Street Journal’da birkaç hafta önce yazdığı makaleden sonra bir tane daha… Biden’a Erdoğan’la mücadele etme çağrısı yapıyorlar." dedi.

Enes Kanter'in ilkokul mezunu şarlatan bir imama kıyasla Batı’nın daha kolay kabul edeceği bir tip olduğunu söyleyen Eğin, "Etrafına gençleri toplayan ne olduğu belirsiz yaşlı bir radikal dinciye karşı genç, kağıt üzerinde eğitimli, başarılı bir figür. Üstelik Rockefeller’ın torununu sevgili yapacak kadar da 'dünyaya açık.'" ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ENES KANTER - ROCKEFELLER BİRLİKTELİĞİ

Gerçek ailesini reddeden ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olduğunu duyuran basketbolcu Enes Kanter, dünyanın en güçlü ve zengin ailelerinden Rockefeller'ın torunu Ariana Rockefeller ile ilişki yaşıyor.

Kanter'in, bu ilişkiyle neyi amaçladığı ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

FETÖ'nün sıradaki elebaşı Enes Kanter mi? ile ilgili etiketler FETÖ ABD Enes Kanter Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.