FETÖ'nün sır dolu 1 dolar uygulaması buradan mı geliyor?

İstihbarat örgütlerini bile gölgede bırakacak bir gizlilikle yıllar boyu devletin her noktasına sinsice yerleşen FETÖ'nün en dikkat çekici şifrelerinden biri de 1 dolar uygulamasıydı. O uygulamanın, 2006 yapımı bir Hollywood filminde yer aldığı ortaya çıktı.

The Good Shepherd adlı film, Türkiye'de "Kirli Sırlar" adıyla vizyona girmişti.

Başrollerinde Matt Damon ve Angelina Jolie'nin oynadığı casus filminin yönetmenliğini ve yapımcılığının büyük bölümünü, Robert de Niro yapmıştı.

İşin ilginç yanı, yapımın gerçek olaylara dayanan bir film olması.

İddia o ki bu film, CIA'in, yani ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın İstihbarata Karşı Koyma bölümünün anlatılmamış ddoğum hikayesini anlatıyor...

Filmin bir sahnesinde, Matt Damon gerekli bağlantıyı kurmak için şifreli 1 dolar kullanıyor. Bu 1 doların seri numarası, karşı tarafın elindeki listeyle karşılaştırılıyor ve gelenin doğru kişi olduğu anlaşılıyor..

İşte o sahne...

FETÖ'nün 1 Dolar sırrı 2006 yapımı "The Good Shepherd" filminde... ibretle izleyelim paylasalim lutfen
pic.twitter.com/jFgCOklrOK

— Erdal Şimşek (@esimsek571) 19 Eylül 2016
FETÖ'nün sır dolu 1 dolar uygulaması buradan mı geliyor? ile ilgili etiketler FETÖ 1 dolar The Good Shepherd Kirli Sırlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.