FETÖ'nün 'sıfır saniye' gizemi

FETÖ'nün gizli haberleşme yöntemi olan ankesör aramalarında yapılan sıfır saniyelik arama kayıtları dikkati çekmişti. Sıfır saniyede örgütün bir talimat vermesinin mümkün olmayacağı düşünülürken, bunun bir işaret olduğu belirlendi.

FETÖ’nün gizli haberleşme yöntemi olan ankesör aramalarına ilişkin soruşturmada gündeme gelen ‘sıfır saniye aramaların' şifresi, çözüldü.

Gözaltına alınan bazı şüpheliler sıfır saniye olarak yapılan aramaların örgütsel iletişim modeline uygun olmadığını, sıfır saniye aramada örgütsel talimatın verilmesinin mümkün olmayacağını belirtmişti.

HAFTA SONU GÖRÜŞMENİN ŞİFRESİ

Milliyet'ten Elif Altın'ın haberine göre, örgütün TSK’daki yapılanmasında yer alan şüpheli O.T.’nin ifadesi olayı aydınlattı. O:T. sıfır saniye aramaların o hafta sonu görüşme yapılacağına yönelik bilgi vermek amacıyla yapıldığını açıkladı.

Savcılık da, bu ifade sonrası sıfır saniyelik aramaların deşifre olmamak adına dolaylı yoldan talimat amaçlı yapılan aramalar olduğunu kayıtlara geçirdi.

FETÖ'nün 'sıfır saniye' gizemi ile ilgili etiketler TSK FETÖ telefon ankesör arama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.