FETÖ’nün ‘parlattığı’ Özel’in bir virgül ile ortaya çıkan çarpıtması! Nedim Şener dikkat çeken belgeyi paylaştı!

Nedim Şener, Özgür Özel ile ilgili ortaya attığı bomba FETÖ iddialarına ilişkin dikkat çeken bir belge paylaştı. "Tanık ifadesine göre; FETÖ’nün 2007-2009 arasında ‘parlattığı’ Özgür Özel, ”Salihli’de eczacılık yapmadım o dönemde siyasette değildim” demiş." diyen Şener, "İfadede “Salihli’de” ile “eczacılık” arasındaki virgülü yok sayıp algı yaparken, 2009 Ocak’ta CHP Manisa Bel. Bşk. adayı olduğunu unutmuş." ifadelerini kullandı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, son günlerde attığı iftiralarla gündemde olan Özgür Özel ile ilgili ortaya attığı bomba FETÖ iddialarına ilişkin dikkat çeken bir belge paylaştı. 

"VİRGÜLÜ YOK SAYIP ALGI YAPMIŞ"

"Tanık ifadesine göre; FETÖ’nün 2007-2009 arasında ‘parlattığı’ Özgür Özel, ”Salihli’de eczacılık yapmadım o dönemde siyasette değildim” demiş." diyen Şener, "İfadede “Salihli’de” ile “eczacılık” arasındaki virgülü yok sayıp algı yaparken, 2009 Ocak’ta CHP Manisa Bel. Bşk. adayı olduğunu unutmuş." ifadelerini kullandı.

FETÖ’nün ‘parlattığı’ Özel’in bir virgül ile ortaya çıkan çarpıtması! Nedim Şener dikkat çeken belgeyi paylaştı!

İşte Nedim Şener'in ilgili yazısı:

ÖZEL, 2009 OCAK’TA CHP ADAYI OLDU

Tanık Enis Uludemir ifadesinde, “Salihli bölgesinde AK Parti’ye sempati az olduğu için CHP içinde örgüt yapılanması vardı. Bu kapsamda Salihli ilçesinde, eczacılık yapan Özgür Özel’e maddi ve manevi destekte bulunulmuştur” derken, Özgür Özel’in Salihli’de eczacılık yaptığını değil, Salihli ilçesinden, eczacılık yapan Özgür Özel’in desteklendiğini anlatıyor.

Nitekim, ifadeyi alan savcı da bunu, “Salihli’de” kelimesiyle “eczacılık” kelimesi arasına virgül koyarak kayda geçirmiş. Böylece Salihli’deki FETÖ yapılanmasının Özel’i, Manisa’daki FETÖ yapılanmasına önerildiği ve Özel’i parlattığını anlatıyor.

Nitekim tanık Enis Uludemir, FETÖ/PDY Manisa örgütünün Talat Zurnacı ile irtibata geçerek CHP adına çıkarılacak adayın kim olacağı konusunda istişare yaptığını, Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Talat Zurnacı’nın Özgür Özel’i önerdiğini söylüyor.

Ama Özgür Özel, “Ben Salihli’de eczacılık yapmadım” diyerek ifadeyi çarpıtmaya çalışıyor. Oysa ifade metnindeki bir virgül sözlerini çürütüyor.

Tanık Uludemir 2007-2009 dönemini anlatırken Özgür Özel, “Anılan tarihte siyasete de girmiş değilim” diyor. Zaten tanık da “Çıkarılacak CHP adayı” adayı derken 2009 yılındaki yerel seçimleri kastediyor. Nitekim, 30 Ocak 2009’da adaylığı açıklanan Özgür Özel 30 Mart 2009’daki yerel seçimlerde CHP’nin Manisa Belediye Başkan Adayı olarak girdi ama kaybetti.

MANİSA VE TURGUTLU SAVCILIKLARI NE YAPTI?

Konu hakkında savcılık Özgür Özel’in ifadesine başvurdu mu, bilmiyorum ama tanık Enis Uludemir’in ifadesi hakkında “yargı mercilerince de dikkate alınmamıştır” demiş.

Oysa Enis Uludemir önce Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na, 30 Ekim 2016’da da Turgutlu Savcılığı’na ifade verdi. Savcılık ifadesine başvurmadıysa Özgür Özel dikkate alınmadığını nereden biliyor? Madem biliyor, hakkında bu iddiaları ortaya atan Enis Uludemir’den şikâyetçi oldu mu?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

FETÖ’nün ‘parlattığı’ Özel’in bir virgül ile ortaya çıkan çarpıtması! Nedim Şener dikkat çeken belgeyi paylaştı! ile ilgili etiketler Nedim Şener Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.