FETÖ'nün MİT yapılanmasına operasyon başlatıldı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Milli İstihbarat Teşkilatı'ndaki yapılanmasına yeni bir operasyon başlattı. Başsavcılık yürütülen soruşturma çerçevesinde 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Diğer yandan Adana merkezli 8 ilde de eş zamanlı FETÖ operasyonu yürütülüyor. 21 kişi hakkında yakalama kararı bulunuyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli İstihbarat Teşkilatı personeline yönelik olarak yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında tamamı kamu görevinden çıkarılan 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. 

Ankara'da FETÖ'nün MİT yapılanmasına düzenlenen operasyonun ardından Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'da FETÖ/PDY üyesi 21 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Ulusal Güvenliğe Yönelik Suçlar Büro ekipleri Adana merkezli 8 ilde belirklenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Aralarında emniyet mahrem imanın olan F.M.D., askeri okul ile polis akademisinden atılanların da bulunduğu şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

FETÖ'nün MİT yapılanmasına operasyon başlatıldı! ile ilgili etiketler FETÖ Ankara Adana MİT milli istihbarat teşkilatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.