FETÖ'nün 'kurye abla'sının üzerinden servet çıktı!

ADANA Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan iş adamı K.E.'ye 100 bin dolar göndermek isteyen 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

İddiaya göre K.E.'ye para göndermek isteyen Betül K., İsmail B. ile Serkan G.'nin hesabına 100 bin dolar yatırdı. Paranın Adana'daki bağlantıları aracılığıyla yurt dışında bulunan K.E.'ye gönderileceği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, parayı çekmek için bankaya gelen İsmail B. ile Serkan G.'yi 100 bin dolar ile birlikte suçüstü yakaladı. Ekipler, kadın kurye Betül K.'yı da yakalayarak gözaltına aldı.

3 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, şüphelilerin bankada bulunan 400 bin dolarına da adli makamlarca tedbir konuldu. Ayrıca 20 Mayıs'tan bu yana FETÖ'nün finanslar kaynaklarına yönelik Adana polisi tarafından yürütülen operasyonlarda bugüne kadar aralarında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün üst düzey üyelerinin de bulunduğu 14 kişinin tutuklandığı, 28 kişinin de emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi.

FETÖ'nün 'kurye abla'sının üzerinden servet çıktı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.