FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci!

İmamoğlu’nun mazbatayı alması CHP'liler kadar FETÖ’cüleri de sevindirdi. Emre Uslu, Tuncay Opçin, Tarık Toros, Önder Aytaç ve Hakan Şükür, İmamoğlu'nu tebrik için sıraya girdi. MİT TIR'ları casusluğu ile suçlanan Can Dündar da sevinç içinde olan hainler arasındaydı. CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise mazbata sonrası Gezi kalkışması ile ülkeyi ateşe boğanlara selam göndermeyi ihmal etmedi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart mahalli seçimlerden 16 gün sonra mazbatasını alarak göreve başlaması firari FETÖ'cüleri sevince boğdu.

İmamoğlu'nu tebrik için yarışan FETÖ'cüler, sosyal medya hesaplarından "İstanbul bekle bizi" mesajları paylaştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre, MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin hakkında yakalama kararı çıkartılan Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni firari Can Dündar, İmamoğlu’nun fotoğrafını paylaşarak, “Boşuna çekilmedi bunca acılar, İstanbul Bekle bizi... Ekrem İmamoğlu başkan” ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci!

FETÖ'nün medya sorumlularından Bugün TV eski Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, İmamoğlu’nun İBB devir teslim töreninin canlı yayın videosunu paylaşarak “İlk kez canlı izliyorum.. Şu an itibariyle resmen başkan” ifadelerine yer verdi.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 2

FETÖ üyeliği suçundan kırmızı bültenle aranan Hakan Şükür “İstanbul Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun süreç boyunca yaptığı sabırlı ve birleştirici konuşmalarından dolayı tebrik ediyor, zor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 3

ERDOĞAN'A SALDIRDI

FETÖ’cü Savaş Genç de “Türkiye geç olsa da büyük yanlıştan döndü. Umarım bu hamle itiraz sürecini işletmek için atılmış stratejik adım değildir. An itibariyle Türkiye erken seçim sürecine de girmiştir. Üç ilde yenilen Erdoğan 2023’e kadar sarayda oturamaz. Birgün herşey 31 Mart akşamı başladı denilecek” mesajını paylaştı.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 4

FETÖ’nün tetikçiliğini yapan İhsan Yılmaz, “CHP bunu Kürt, Alevi, dindar, gayrimüslim herkes için deseydi, belki de AKP diye bir şey hiç olmayacaktı. İnşallah bundan sonra gerçek sosyal demokrat olur da ülke biraz normalleşir. Keşke” dedi.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 5

KÜSTAHÇA İFADELER

ABD'ye kaçan FETÖ firarisi Tuncay Opçin, “Hak verilmez, alınır. Bugün olan-biten budur” mesajını gönderdi.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 6

Eski Taraf gazetesi yazarı firari FETÖ’cü Emre Uslu, “Hakikat şu: İmamoğlu önce demokratik yollardan kazandı. Hakkını vermeyince sonra yeniden bu sefer kanırta kanırta kazandı....” ifadesini kullandı. 

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 7

FETÖ'nün kritik isimlerinden firari Önder Aytaç, “ABD emretti, mazbatayı verdi.. Sıkıyorsa vermesin..” dedi.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 8

GEZİ’YE GÖNDERME YAPTI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İmamoğlu’na mazbata verilmesini ise Türk ekonomisini 164 milyar TL zarara uğratan Gezi olaylarına selam göndererek kutladı. Sosyal medya hesabından 2013 yılında tüm Türkiye’ye kaos ve kargaşaya sürükleyen Gezi Parkı terörizmine atıfta bulunan paylaşım yapan. Kaftancıoğlu, “Gezi Parkına da bahar gelmeye başlamış. Gezi’nin güzel gözlü çocuklarına selam olsun” ifadelerine yer verdi.

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! - Resim : 9

FETÖ'nün kalemşörlerinin İmamoğlu sevinci! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu Emre Uslu Can Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.