FETÖ'nün jandarma yapılanmasına operasyon!

Ankara'da FETÖ'nün jandarma yapılanmasına ve ByLock kullanıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 100'den fazla şüpheli için gözaltı kararı verildi. Konya, Muğla ve Kocaeli merkezli 51 ilde düzenlenen operasyonlarda ise örgütün TSK yapılanmasına bağlı 87 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavclığı, FETÖ soruşturması kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı personeli 50 kişi hakkında gözaltı kararı aldı.

Başsavcılık ayrıca, FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada ise ByLock kullanıcısı 55 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkardı.

Yurdun çeşitli yerlerinde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik operasyonlarda ise çoğu muvazzaf 87 asker için gözaltı kararı verildi.


Ayrıntılar geliyor...

FETÖ'nün jandarma yapılanmasına operasyon! ile ilgili etiketler FETÖ Jandarma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.