FETÖ'nün hacker çetesi iş başında

Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını insanların hayatlarını kaybetmesine neden olurken FETÖ’cü hackerların ise salgından faydalanarak dolandırıcılık yaptıkları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre bu hackerlar, özel yazılan bir uygulama ile insanların telefonlarındaki her şeyi ele geçiriyor. Yunanlıların ve Rumların Türkiye üzerine yaptıkları gizli bilgileri ifşa eden Türk hacker Emilyano Zapota, şimdi de FETÖ’nün hacker çetesini ifşa etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

15 Temmuz 2016’da kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ’nün, bu kez dünyayı saran koronavirüsü kullandığı anlaşıldı.

Dünyayı saran koronavirüs can almaya devam ederken FETÖ’cü hackerlerin bu durumdan faydalandıkları ortaya çıktı.

Yunanlılar ile Rumların, Türkiye üzerine yaptıkları gizli bilgileri ifşa eden ve geçtiğimiz aylarda da MİT Üniversitesi’nin internet sitesini hackleyen Türk hacker Emilyano Zapota, şimdi de FETÖ’nün hacker çetesini ve inanılmaz planlarını ifşa etti.

FETÖ'nün hacker çetesi iş başında

BU MESAJ GELİNCE SAKIN TIKLAMAYIN!

Emilyano Zapota kod adlı hackerın iddialarına göre, Türkiye’de on binlerce insanın cep telefonlarına, “Covid-19 Pandemi Destek! Covid-19 sebebiyle tüm ailelere geri ödemesiz-koşulsuz şartsız yardım desteği 1498 TL! TIKLA BAŞVUR” şeklinde mesaj yollayan FETÖ’cü hackerler, bu kişilerin telefonlarına sızarak notlar bölümünde bulunan kredi kartı ile diğer şifrelere, yazılara ve  tüm kişisel verilerine ulaşıyor. Ayrıca ortam dinlemesi yapıyor ve telefon kamerasını telefon sahibinden habersiz açarak izleme yapıyor.

"WHOİS BİLGİLERİ PANAMA’DAN!"

SuperHaber’e konuşan Türk hacker Emilyano Zapota, verdiği bilgilerde FETÖ’cü olduklarını belirlediği hacker çetesinin, on binlerce insanın cep telefonuna sızdığını ifade ederek mağdurların kredi kartlarından da, milyonlarca para çektiklerini söyledi.

FETÖ'nün hacker çetesi iş başında - Resim : 2

Zapota, "Bu FETÖ’cü çetenin 'whois' yani alan adı sorgulana bilgileri tamamen Panama numarası ve bölgesi üzerine açılmış. https://eduyurum.site/ adlı satın alınan hosting firması da yani tüm dosyaların saklandığı alan ise İngiltere’de bulunan namecheap.com’dan alınmış. Burada yapılan şu; sahte bir devlet sitesi oluşturup para veriliyor adı altında hazırladıkları özel virüslü aplikasyonu yolladıkları telefon sahiplerine indirtip hackliyorlar. Yani “Covid-19 Pandemi Destek!” yazan uygulamaya basarak indirdikten sonra telefonunuzdaki tüm gizli ya da açık bilgiler, bu FETÖ’cü hackerlerin eline geçmiş oluyor. Bundan sizin haberiniz asla olmuyor. Çok dikkatli olunması ve bu uygulamanın, kesinlikle açılmaması gerekiyor.” dedi.

FETÖ'nün hacker çetesi iş başında ile ilgili etiketler FETÖ hacker Emilyano Zapota
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.