FETÖ'nün firari tetikçisi Said Safa az daha boğuluyordu: O anda "Boğulacaksınız" diyordu

"Fuat Avni" olarak bilinen firari FETÖ'cü Said Safa'nın sosyal medyada yayınlanan bir videosu dikkat çekti. FETÖ'nün firari tetikçisi, "Boğulacaksınız" derken az daha boğuluyordu.

FETÖ'nün firari tetikçisi olan "Fuat Avni" lakaplı Said Sefa'nın sosyal medyadaki bir videosu gündem oldu. Firari FETÖ'cü "Boğulacaksınız" derken boğuluyordu. Said Sefa'nın o anda öksürmesi dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADAKİ YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Ayyıldız Tim adlı hacker grup geçen gün FETÖ firarisi Said Sefa'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı yazışmaları yayınladı. Said Sefa bu yazışmalarında Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne rapor yazdığını ifade ediyordu. Ortaya dökülen bu yazışmalarıyla ilgili bugün bir video çeken Said Sefa casusluk faaliyeti yaptığını kabul etti.

Firari Said Sefa, Sadece Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri ile değil, ABD, İngiltere, Almanya ve Kanada'nın istihbarat ve dışişleri ile görüştüğünü ve bilgi verdiğini söyledi. Hatta Kanada istihbaratı ile iki defa görüştüğünü de sözlerine ekledi.

Said Sefa mesajlaşmalarında Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne para karşılığı rapor yazdığını ifade ediyordu. Ancak son yayınladığı videoda para konusuna hiç girmemesi dikkat çekti.

FETÖ'nün firari tetikçisi Said Safa az daha boğuluyordu: O anda "Boğulacaksınız" diyordu ile ilgili etiketler FETÖ video said safa boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.