FETÖ'nün firari medya imamı yol kontrolünde yakalandı!

Kapatılan eski Zaman Gazetesinin bölge sorumlularından olan ve medya imamı olduğu iddia edilen İsa Ejderha yol kontrolünde polis tarafından yakalandı. İsa Ejderha, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilirken yakalandığı araçta yapılan aramada 4 adet telefon, 1 adet flash bellek, 1 adet tablet ve 1 adet mobil wifiye incelenmek üzere el konuldu.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 2016 yılında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Zaman Gazetesinin bölge sorumlularından İsa Ejderha, Karahisar Tüneli çıkışında polis tarafından oluşturulan uygulama noktasında yapılan kimlik sorgulaması sonrası gözaltına alındı.

6 YIL 10 AY 15 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VAR

Medya imamı olduğu iddia edilen Ejderha hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu bildirildi. Yakalanan şahıs işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Öte yandan, Ejderha’nın yakalandığı araçta yapılan aramada ise 4 adet telefon, 1 adet flash bellek, 1 adet tablet ve 1 adet mobil wifiye incelenmek üzere el konuldu.

FETÖ'nün firari medya imamı yol kontrolünde yakalandı! ile ilgili etiketler FETÖ medya imamı Zaman Gazetesi fetöcü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.