FETÖ’nün dershanesi İcra Müdürlüğü oldu...

Çorum’da Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında el konulan dershane binası, İcra Müdürlüğüne dönüştürüldü.

15 Temmuz 2016'da yılında FETÖ’nün darbe girişiminin ardından mahkeme kararıyla el konulduktan sonra Hazine'ye devredilen bina Cumhuriyet Başsavcılığının talebiyle Adalet Bakanlığına tahsis edildi. İcra Müdürlüğüne dönüştürülen dershane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

FETÖ’nün dershanesi İcra Müdürlüğü oldu...

TEKRAR MİLLETİN HİZMETİNE SUNUYORUZ

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, binanın daha önce FETÖ’ye ait bir bina olduğunu ve dershane olarak kullanıldığını hatırlatarak, bu yapının, yıllarca Anadolu insanının tertemiz emeklerini, alın terini, dini duygularını istismar ederek oluşturduğu kaynaklarla bunun gibi pek çok menkul ve gayrimenkul değere sahip olduğuna dikkat çekti.

Hem ek bina ihtiyacını giderecek hem de yeni icra modelini hayata geçirecek olan bu binayı hizmete açmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başsavcı Yurdagül, “Bu tarz bir yapının elinden alınmış bir yeri tekrar milletin ve devletin hizmetine sunmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bina darbe girişiminden sonra önce hazineye daha sonra Adalet Bakanlığına tahsis edildi” dedi.

 

FETÖ’nün dershanesi İcra Müdürlüğü oldu... ile ilgili etiketler FETÖ Çorum dershane icra müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.