FETÖ'nün ABD'deki çirkin oyunu ortaya çıktı

Her fırsatta Türkiye aleyhine kampanyalar organize eden FETÖ'nün yeni çirkin oyunu ABD'de sahneye konuldu. New York kentinde en işlek caddelerde reklam panoları kiralayan FETÖ'cüler, Türkiye aleyhine skandal ilanlar verdi!

FETÖ'nün Türkiye aleyhine düzenlediği karalama kampanyalarına bir yenisinin daha eklendiği ortaya çıktı.

Türkiye'de paralel devlet kurma girişimi akamete uğratılan FETÖ, şimdi de reklam panolarına ilanlar vererek kirli emellerine ulaşmasını engelleyen devlet büyüklerine kara çalmak için  kampanya başlattı.

ABD'nin New York kentinin en işlek caddelerinden birinde FETÖ'ye yakın "Türkiye'nin sessizleri" adında bir grup reklam panolarına "Stop Erdoğan" (Erdoğan'ı durdurun) yazılı ilan verdi. New York caddelerinde ortaya çıkan görüntüler FETÖ'ye yakın sosyal medya hesaplarından da yayınlandı.

FETÖ'nün ABD'deki çirkin oyunu ortaya çıktı

Öte yandan, ABD'de bulunan FETÖ firarisi Emre Uslu, örgütün bir başka kirli propagandasını takipçilerine duyurdu.

Uslu'nun Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta, yine aynı ilan panosunda yayınlanan, "Türkiye'de 5 bin kadın ve 780 bebeğin politik mahkum" olduğu iddiasına yönelik kara propoganda yer aldı.

FETÖ'nün ABD'deki çirkin oyunu ortaya çıktı - Resim : 2

Uslu, skandal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hep söylerim devletin aklı varsa Gülen Cemaatinden kendine düşman bir diaspora oluşturmaz. RTE’de Bahçeli de Fidan da yarın ölür gider ama diaspora kalır. Bu insanları ülkelerine düşman etmeyin. Türkiye zarar görür bundan."

ABD'NİN SKANDAL MEKTUBUNDA FETÖ İZİ ÇIKMIŞTI

ABD'de Portlant Trail Blazers forması giyen FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter'in yaptığı paylaşımda ABD Temsilciler Meclisi'nin Dışişleri Bakanı Blinken'a yazdığı mektupta FETÖ izi olduğu ortaya çıkmıştı. SuperHaber'de yer alan haberde Kanter'in "Bir mektubumuz daha çıktı" diyerek Türkiye aleyhine yazılan mektubu paylaştığı görülmüştü.

FETÖ'nün ABD'deki çirkin oyunu ortaya çıktı ile ilgili etiketler FETÖ ABD İlan Enes Kanter Emre Uslu reklam panosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.