FETÖ'nün ABD'de Türkiye karşıtı faaliyetleri protesto edildi

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi TASC, Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ'nün ABD'de Türkiye'ye karşı yürüttüğü faaliyetlerinin protesto edildiği bir gösteri düzenledi. Türk bayrağının açıldığı gösteride ABD'den Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilmesi istendi.

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi TASC tarafından New Jersey eyaletinde düzenlenen gösteride, FETÖ'nün ABD'deki Türkiye karşıtı faaliyetlerine tepki gösterildi.

Protesto sırasında Türk bayrağı açıldı ve ortak açıklama gerçekleştirildi.

FETÖ'nün ABD'de Türkiye karşıtı faaliyetleri protesto edildi

Açıklamada, "FETÖ'nün Türkiye'nin varlığına, bütünlüğüne ve birliğine karşı hain ve sinsi girişimde bulunmakla yetinmeyip uluslararası platformlarda Türkiye aleyhinde çalışmalarına devam ettiği" belirtilerek, "Ermenilerle beraber Türkiye'ye saldırmaktan çekinmeyen FETÖ, tutuklu teröristleri bahane ederek Türkiye'yi insan hakları konusunda şikayet etmeye devam ediyor." denildi.

FETÖ'nün ABD'de Türkiye karşıtı faaliyetleri protesto edildi - Resim : 2

Terör örgütünün, Türk Amerikan toplumu adına şiddetle kınandığı açıklamada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in en kısa sürede Türkiye'ye iadesi istendi.

FETÖ'nün ABD'de Türkiye karşıtı faaliyetleri protesto edildi - Resim : 3

FETÖ'nün ABD'de Türkiye karşıtı faaliyetleri protesto edildi ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen tasc Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.