FETÖ'den görevi askıya alınan Cüneyt Çakır'ın babası TFF'ye geri döndü

15 Temmuz'dan sonra TFF'de sakıncalı listesine giren Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, TFF yönetim kurulu tarafından görevine iade edildi.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra hakem camiasında 96 kişi Ankara'dan gelen sakıncalı listesi ile görevleri dondurulmuştu.

TFF bazı kişilerin görevlerini iade etmişti. Görevlerine dönen isimlerin arasında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır dikkat çekti.

Çakır, sağlık sorunları nedeniyle görev alamayacağını bildirmişti. Sağlık problemlerinde düzelmeler olunca bir sağlık raporu ile federasyona dilekçe ile başvurdu. TFF yönetim kurulu ise görevine iade etti ve tekrar gözlemciliğe döndü.

FETÖ'den görevi askıya alınan Cüneyt Çakır'ın babası TFF'ye geri döndü ile ilgili etiketler Cüneyt Çakır FETÖ Serdar Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.