FETÖ'den aranan kurmay binbaşı yakalandı!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası açığa alınan ve o tarihten bu yana FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski kurmay binbaşı Kırşehir'de saklandığı hücre evinde yakalandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığında görevli eski kurmay binbaşı H.G, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edilince izini kaybettirerek kayıplara karıştı.

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İstanbul ve Siirt Sulh Ceza Hakimliklerince 2 yıl önce hakkında yakalama kararı çıkarılan H.G, Siirt, İstanbul, Eskişehir ve Ankara'da 2 yıl süreyle farklı ikametlerde saklandıktan sonra beşinci kent olarak Kırşehir'e kaçtı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri, kent merkezinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının saklandıkları FETÖ'nün "gaybubet evi" olarak adlandırdığı hücre evine operasyon düzenledi.

Operasyonda 4 il değiştirip Kırşehir'e gelerek saklanan eski kurmay binbaşı H.G, gözaltına alındı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen H.G, emniyette işlemlerinin ardından İstanbul'a gönderildi.

FETÖ'den aranan kurmay binbaşı yakalandı! ile ilgili etiketler FETÖ Kırşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.